Total Media News

Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 05 Ianuarie 2012 16:00
Index articol
Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga?
Pagina 2
Toate paginile

 

Cine este Taylor Kinney? Tanarul actor s-a nascut in 1981 si, dupa cursuri asidue de business management la Universitatea din West Virginia,Taylor a decis ca actoria este o meserie in care calitatile sale fizice pot fi exploatate la maximum. Prezenta episodica (nu mai mult de 9 aparitii intr-un singur sezon) in serialul de succes "Vampire Diaries" nu i-a asigurat nici pe departe celebritatea de care se bucura in prezent, de cand accesorizeaza cele mai extravagante tinute ale iubitei sale.

Istoria amoroasa a lui Lady Gaga, cunoscuta pentru cheltuielile exorbitante prin care incearca sa isi rasfete partenerii, a urmat, pana in prezent, un tipar consacrat, care a promovat nume putin sau deloc celebre pentru public si pentru spatiul mediatic, precum muzicianul Luc Carl  sau "liber-profesionistul" Speedy.

Daca relatia cu Luc Carl s-a incheiat dupa ce acesta ar fi inselat-o, un alt scandal de presa a dezvaluit, in 2009, ca Lady Gaga ar fi fost parasita de Speedy, cunoscut tot pe platourile de filmare a unui videoclip, piesa in cauza fiind celebrul hit "Love Game".

 

 

 

 

 

** sursa  : divahair.ro



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Cine este noul iubit al cantaretei Lady Gaga? - Pagina 2