Total Media News

Reghecampf s-a despărţit de Steaua PDF Imprimare
Duminică, 25 Mai 2014 16:19

                  A semnat pe doi ani cu Al-Hilal

           

**OFICIAL** Reghecampf s-a despărţit de Steaua! A semnat pe doi ani cu Al-Hilal

 

    Finala Cupei României cu Astra a fost ultimul meci al lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei. Antrenorul de 38 de ani a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal.

Reghecampf a primit prin fax contractul oferit de gruparea saudită şi l-a semnat, după ce şi-a consultat avocatul.

    Situația este aproape trasă la indigo cu cea din 2007. Atunci, Cosmin Olăroiu pleca de la Steaua tot după 2 ani, în care a realizat performanțe importante, și semna tot cu Al Hilal. 

    La echipa care s-a clasat pe locul 2 în ultima ediție din campionatul saudit, Reghe va câștiga 5 milioane de euro în doi ani de zile. 

 

Laurențiu Reghecampf a fost adus de Steaua în vara lui 2012, în locul lui Mihai Stoichiță și a reușit să cucerească trei trofee cu trupa din Ghencea: ultimele două campionate, aducând titlurile cu numărul 24 și 25 din istoria clubului, și Supercupa în 2013, după o victorie cu 3-0 în fața Petrolului. 

De asemenea, antrenorul de 38 de ani a calificat echipa în grupele UEFA Champions League în sezonul 2013/2014 și în primăvara Europa League, în 2012/2013. În a doua competiție ca importanță din fotbalul european, cu Reghe pe bancă, Steaua a câștigat grupa din care a făcut parte alături de Copenhaga, Stuttgart și Molde, iar apoi a eliminat Ajax în șaisprezecimi. Aventura din UEL a luat sfârșit după dubla cu Chelsea, pierdută cu 3-2 la general (1-0 la București și 1-3 pe Stamford Bridge).

În afara lui Olăroiu, alți manageri români care au trecut pe la Al Hilal au fost Anghel Iordănescu (1999–2000) și Ilie Balaci, cu trei mandate, toate de câte un an de zile. 

Ca jucători, Mirel Rădoi și Wesley Lopes au evoluat și ei în carieră la Al Hilal.

2 ani a antrenat-o Laurenţiu Reghecampf pe Steaua

3 trofee a câştigat Reghecampf cu Steaua: două titluri şi o Supercupă a României

 

 

 

**  sursa  -  digisport.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Reghecampf s-a despărţit de Steaua