Total Media News

EXPO INTER CARS 2014 PDF Imprimare
Marţi, 10 Iunie 2014 10:36
    Profesioniștii din sfera auto se întâlnesc în perioada 14-15 iunie, la Brașov Business Park, în cadrul Expo Inter Cars, prima expoziție dedicată pieței auto aftermarket din România. 
 
 
    
        
     Ajuns la a patra ediție, evenimentul revine mai incendiar și mai spectaculos ca niciodată, reunind nu mai puțin de 4000 de specialiști din domeniu. Vor fi prezenți cei mai mari producători de piese auto din  lume, precum Bosch, Castrol, Comma, Valeo, TRW, LUK, Delphi, ZF, Mahle, Contitech și mulți alții. 
 
    Pe parcursul celor două zile, invitaţii îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele cu ajutorul trainingurilor specializate. La capitolul ”distracţii” sunt incluse concursurile de aptitudini cu premii surpriză, experienţa unică de a străbate un labirint misterios, cascadoriile cu motociclete şi concertele susţinute de Dj Sava şi Raluka, Trupa V.O.XX din Bulgaria şi Zdob&Zdub. Piscina Paradisului Acvatic va fi locația petrecerii VIP 
Inter Cars, unde invitații vor avea parte de demonstrații cu flăcări și laser, cocktail-uri și show-ul de bartending realizat de Luca Valentin. 
 
Participarea la eveniment se realizează doar pe bază de invitație, disponibilă la oricare filială Inter Cars 
din România. 
 
”Expo Inter Cars, un nume deja sonor în rândul expozițiilor de profil, s-a dovedit un eveniment trend 
setter de success de-a lungul anilor și iată că ne-a adus în pragul unei noi ediții, sperăm noi și cea mai 
bună de până acum.
Am pregătit invitaților noștri multe surprize, concursuri noi, premii pe măsură, traininguri susținute de cei mai mari producători de piese auto și nelipsita petrecere VIP cu concerte,  show-uri și muzică bună. Weekend-ul 14-15 iunie e rezervat Expo Inter Cars!
Vă așteptăm cu drag!”, a  declarat Diana Iliescu, Directorul de Marketing Inter Cars. 
C.d.P.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto EXPO INTER CARS 2014