Total Media News

Conferinta de presa Valerii Moraru PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Iulie 2014 12:48

    Astazi , in centrul capitalei , Valerii Moraru , noul patron al Rapidului a organizat prima conferinta de presa de la perfectarea actelor .

                                            

Patronul giulestenilor , a asteptat presa , intr-un mod ospitalier , intr-o tinuta eleganta condimentata de fularul Rapidului , asezat pe umar.

 

Valerii Moraru , detine in prezent , 75% din actiunile clubului , restul fiind detinute de Adrian Zamfir , Jean Valvis ,suporterii cu 5%.

Valerii Moraru : Rapid este un brand mare ,o echipa iubita , si era pacat sa dispara . Tin sa multumesc tuturor ce au fost alaturi de noi .

 

Noi am venit cu o oferta ,pentru restul actiunilor , suntem deschisi la negocieri , si in zilele ce vin sa facem si ultima tranzacti,a declarat Valerii Moraru.

Intrebat daca are vreo afinitate fata de Rapid , noul patron a declarat ca a mai fost la meciuri , si ii place foarte mult spiritul Rapidului , si nu cunoaste cazuri multe in lume cu suporteri sa intre in greva foamei pentru club din dragoste pentru club.

Vizavi de insolventa , avocatul domnului Moraru , a declarat ca lucrurile in insolventa lucrurile sunt mai clare si platile sub o supraveghere foarte atenta , sub controlul administratorului judiciar. Insolventa , ofera si o siguranta pentru ca nu exista posibilitatea vreunui derapaj .


Vizavi de meciul din seara aceasta cu Steaua , Valerii Moraru a fost intrebat daca va pregati echipei o surpriza constand in prima de meci , acesta a driblat frumos intrebarea spunand ca daca este surpriza , nu o poate divulga.

Noul patron , va fi la meci , declarand ca a cumparat bilete pentru partida din aceasta seara.

Totodata , vizavi de insolventa , noul sef din Giulesti , a declarat ca va incerca sa scoata echipa cat mai repede cu putinta din procedura de insolventa .

Privind staff-ul echipei , patronul s-a limitat la a declara faptul ca situatia conducerii va fi analizata in perioada imediat urmatoare .

Datoriile cu care a fost clubul preluat , se ridica undeva in jurul sumelor de 2,7 - 4 milioane de euro .

Intrebat daca nu cumva ii este teama sa aiba soarta fostului patron , avocatul domnului Moraru , a intervenit , si a afirmat ca vor actiona corect si curat si nu le este teama de DNA , sau alte institutii.

Fiul domnului Moraru se pare ca a fost principalul factor , ce l-a determinat sa intre in fotbal.

 

 

Articol redactat de : Duta Gini-Andrei .

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Conferinta de presa Valerii Moraru