Total Media News

"Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. ( al clubului Rapid )" PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 19:44

                 Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

                                                               ( al  clubului  Rapid )

                

                                         

     "Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. Este vorba despre postul ocupat până acum de domnul Nicolae Manea. Acum urmează ca Nicolae Stanciu să semneze contractul", a afirmat, pentru MEDIAFAX,

      Dragoş Frăţilă.Valerii Moraru, acţionarul majoritar al clubului giuleştean, a declarat ieri pentru ProSport că se va renunţa la toţi cei care colaborează cu clubul în baza unor contracte pe Persoană Fizică Autorizată.

     „Nu mă ocup eu de aceste decizii. Întrebati-l pe administratorul special (n.r. - Dragoş Frăţilă). Din câte ştiu eu, tuturor persoanelor care lucrează în baza PFA li se vor rezilia contractele. Nicolae Manea este în această situaţie şi mai sunt alte patru sau cinci persoane la fel” , a declarat Moraru pentru ProSport.

     Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că fostul fotbalist Nicolae Stanciu va ocupa postul de preşedinte al grupării giuleştene, deţinut până acum de Nicolae Manea.Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a înmânat, miercuri, un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze.

 


****
         Intr-o  sedinta  de  la PRO RAPID  :Nae Stanciu a fost prezent astazi la sedinta . El va fi noul presedinte al Rapidului !
    De asemenea la sedinta au fost prezenti aproximativ 110 suporteri din ce am numarat eu .
    Au fost dezbatute mai multe subiecte dar principalul "interogat" a fost Valerii Moraru care a lasat o impresie buna Rapidistilor.

 

 

 

** sursa :
                  -- prosport.ro
                  -- FCRB 1923

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal "Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. ( al clubului Rapid )"