Total Media News

Conferinta premergatoare meciului Rapid - Dinamo PDF Imprimare
Vineri, 26 Septembrie 2014 08:58

Dupa meciurile de Cupa Romaniei , in Liga 1 , se va disputa unul dintre cele mai aprigi derby-uri Bucurestene , Rapid - Dinamo .

 

Acest meci se va disputa cu doar 4000 de spectatori in tribune , fiind conditia impusa de Jandarmerie ca derby-ul sa se poata disputa pe Giulesti , fiind considerat meci de risc maxim . Dinamovistii , au asigurat 200 de bilete la acest meci .

Conferinta de presa Rapid . 

 La conferinta de presa premergatoare a participat : Ionel Ganea , antrenorul echipei .

Inainte de derby-ul din Giulesti , antrenorul giulestean , a declarat : " Urmeaza un derby mult asteptat , desi nu stiu daca va fi un derby ca altadata . Nu ne va fi usor , pentru ca Dinamo , are o echipa omogena , foarte buna de la mijloc in sus , care pot decide soarta unui meci ".

 

"E o greseala foarte mare ca in tribuna vor fi doar 4000 de oameni. "  Pentru mine toate meciurile sunt speciale , si imi doresc foarte mult sa castig acest meci " .

"Din punctul meu de vedere , Dinamo are o echipa mult mai omogena ca a noastra " Emil Dica , si Savin , vor fi accidentati pentru meciul cu Dinamo.

 

"Indiferent ce adversar vom avea , va trebui sa jucam , nu am nicio preferata " , spune Ionel Ganea , privind meciul din optimile Cupei Romaniei .

 

 

 

INFOBACKGROUND RAPID-DINAMO

- Pentru acest meci, organizatorul a pus la dispoziţia suporterilor proprii 4000 de bilete şi 200 de bilete suporterilor echipei oaspete.
- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
- Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
- Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
- Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

 

** FC Rapid Bucuresti

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Conferinta premergatoare meciului Rapid - Dinamo