Total Media News

Senatul da o lovitură presei şi luptei anticorupţie. PDF Imprimare
Marţi, 30 Septembrie 2014 11:33

     Senatul a adoptat tacit, în această dimineaţă, un  amendament la un articol de lege, propus de senatorul PSD Şerban Nicolae a cărui consecinţă este riscul cu închisoarea pentru jurnalişti.


                     

                              

   Amendamentul prevede că persoanele care dau publicităţii detalii din dosare penale pot fi condamnate cu pedepse între şase luni şi până la trei ani de închisoare!

    Acest atac la adresa libertăţii presei are loc tot într-o marţi, aşa cum s-a petrecut şi cu celebra “marţe neagră”, atunci când majoritatea PSD condusă de Victor Ponta a pus la cale, în parlament, votarea celebrelor proiecte de lege privind amnistia şi graţierea, pentru salvarea penalilor din politică. Reacţiile dure ale comunităţii internaţionale şi ale societăţii civile au dus la retragerea acelor iniţiative.

    De menţionat că Şerban Nicolae este nimeni altul decât avocatul pesedistului Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru corupţie, cel care avea drept scop desfiinţarea instituţiilor anticorupţie şi controlarea politică a justiţiei.

 

 

Acum, PSD revine cu o nouă măsură care reprezintă o lovitură dată presei şi luptei anticorupţie.

 

 

 

**  sursa :--http://www.reportervirtual.ro/2014/09/martea-neagra-pentru-presa-senatul-a-votat-azi-pentru-trimiterea-ziaristilor-la-puscarie.html

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate Senatul da o lovitură presei şi luptei anticorupţie.