Total Media News

Se pare ca indragitul cantaret Stefan Hrușcă va concerta în România de sarbatorile de iarna PDF Imprimare
Luni, 06 Octombrie 2014 13:29

 

       Stefan  Hrusca va concerta  de sarbatorile de iarna  in Bucuresti


                                          

                                

    Se  pare   ca  indragitul  cantaret   Stefan Hrușcă    va  concerta în România  de  sarbatorile de iarna  dupa  ce    anul trecut, artistul a decis să le cânte românilor din Statele Unite și să nu onoreze niciun concert în România.

    Interpretul maramureșan de muzică folk și-a obișnuit fanii ca la începutul lunii decembrie să vină din Canada, acolo unde s-a stabilit imediat după Revoluție, și să colinde în toată luna cadourilor.

    Anul acesta, Ștefan Hrușcă revine în țara natală și va susține un concert de anvergură la Sala Palatului, pe 15 decembrie, continuând tradiția.

     Artistul va interpreta cele mai cunoscute colinde și vor fi cântate în maniera în care și-a cucerit fanii în cei peste 20 de ani de carieră.

 

  Biletele  s-au pus deja în vânzare și pot fi cumpărate cu prețuri începând de la 60 de lei, iar cele mai scumpe costă 175 de lei.

 

 

 

 

**  sursa :--  https://ro.celebrity.yahoo.com/%C8%99tefan-hru%C8%99c%C4%83-revine-%C3%AEn-rom%C3%A2nia--dup%C4%83-o-absen%C8%9B%C4%83-de-un-an-054248756.html

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura Se pare ca indragitul cantaret Stefan Hrușcă va concerta în România de sarbatorile de iarna