Total Media News

Selymeș: „Nu avem voie să pierdem! Așteptăm gălățenii alături de noi!” PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 13:01

                     

      Antrenați și motivați, roș-alb-albaștrii nu mai au nevoie decât de puțin noroc și de un public cât mai numeros alături duminică, la ultimul meci din turul Campionatului 2014-2015, cu ASA Tg. Mureș.
     „Va fi un meci foarte, foarte greu. Cred că ASA e cea mai experimentată echipă din prima ligă, dar noi suntem pregătiţi, nu ne temem de nimeni. Vrem trei puncte pentru că, dacă reuşim să câştigăm acest meci, în mare măsură ne-am salva turul, ne-am apropia de linia magică și ne-ar da o ambiţie mai mare pentru retur. Nu avem voie să pierdem! Suntem foarte concentraţi, foarte motivaţi, mai avem nevoie de puţin noroc. Aşteptăm şi suporterii alături de noi. Avem nevoie de ajutorul lor, cu ei alături avem o şansă în plus în faţa oricui. E echipa Galaţiului şi aşteptăm gălăţenii alături de noi!”, a declarat antrenorul Oțelului, Tibor Selymeș, vineri, 5 decembrie, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.
     Tehnicianul i-a avut alături pe mijlocașii Karol Karlik și Ciprian Milea, lăudând prestația acestuia din urmă în meciul cu Universitatea Cluj, din etapa anterioară. „Milea a făcut un meci bun la Cluj, în special în repriza a doua”, a spus Selymeș. „Sunt bucuros că am evoluat, sper să joc din ce în ce mai mult și, prin evoluția mea, să ajut Echipa”, a afirmat și Milea.

 


Coechipierul său slovac a făcut apel la gălățeni să susțină Oțelul în această confruntare crucială. „E un meci foarte important pentru Echipă, e foarte bine pregătit, iar fanii trebuie să fie al 12-lea jucător”, a declarat Karlik.
Partida FC Oțelul Galați – ASA Tg. Mureș, din etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa duminică, 7 decembrie, de la ora 15:30, pe Stadionul Oțelul. Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare încă de vineri, 5 decembrie, și au prețuri cuprinse între 5 și 70 de lei, în funcție de sector, copiii sub 14 ani și membrii Galeriei Oțelului urmând să beneficieze de intrare gratuită.
Deoarece partida de duminică este ultima pe care Oțelul Galați o dispută pe teren propriu în anul în care celebrează 50 de ani de existență, Clubul le va acorda premii substanțiale suporterilor prezenți pe stadion: UN CANTONAMENT CU OȚELUL ÎN ACEASTĂ IARNĂ și premii de colecție: un fular aniversar, precum și o minge și un tricou aniversar semnate de întreaga Echipă! Taloanele de participare la concurs sunt eliberate de casele de bilete din jurul Stadionului Oțelul. Ele trebuie completate cu datele de identificare ale titularilor și depuse în urne speciale ce vor fi amplasate, duminică, la porțile de acces în arenă.
Clubul nostru vă așteaptă la stadion și vă urează multă baftă!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Selymeș: „Nu avem voie să pierdem! Așteptăm gălățenii alături de noi!”