Total Media News

Federaţia Română de Handbal are un nou sponsor : BRD Groupe Société Générale PDF Imprimare
Marţi, 16 Decembrie 2014 14:54

                         

           

              Federaţia Română de Handbal a semnat înainte de startul Campionatului European de handbal feminin un contract de sponsorizare cu BRD Groupe Société Générale, un partener mai vechi al forului român handbalistic.

             BRD a mai sponsorizat federaţia şi în perioada 2010-2011. „BRD – Groupe Société Générale crede în sport, în capacitatea acestuia de a crea valoare pentru societate. Dorim să sustinem formarea unor viitori campioni, iar handbalul are tradiţia capabilă să creeze performanţe importante atât în prezent, cât şi în viitor”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

            “Ne bucurăm de susţinerea oferită de BRD şi suntem încrezători că noul parteneriat va aduce multe oportunităţi de dezvoltare şi vizibilitate pentru handbalul românesc. Alături de BRD - Groupe Societe Generale avem acum atuurile necesare pentru a susţine echipele de handbal din România”, a declarat şi Alexandru Dedu, preşedintele FR Handbal, conform unui comunicat de presă. Pe lângă BRD, FR Handbal mai are ca parteneri oficiali Niro Investment, Wurts şi Kempa.

 

 

Federaţia Română de Handbal a anunţat semnarea unui parteneriat cu BRD Groupe Société Générale pentru dezvoltarea handbalului românesc.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa Federaţia Română de Handbal are un nou sponsor : BRD Groupe Société Générale