Total Media News

Rapid a scăpat de faliment ! PDF Imprimare
Miercuri, 17 Decembrie 2014 18:47

                    

   La finalul unui an în care ghinioanele s-au ținut lanț la Rapid, giuleștenii au primit și o veste bună. Miercuri, 17 decembrie, Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea de faliment depusă de Fisc, iar clubul a rămas în insolvență.

   Omul de afaceri Valerii Moraru a preluat, odată cu pachetul majoritar de acțiuni, și datoriile formației alb-vișinii. Conform planului de reorganizare aprobat în primăvara lui 2014, clubul trebuie să achite circa 130.000 de euro din datoriile care însumau 38 de milioane în decembrie 2012, în momentul în care societatea a intrat în insolvență.

   Decizia luată miercuri de Curtea de Apel echivalează cu aprobarea definitivă și irevocabilă a planului de reorganizare. Doi dintre cei trei magistrați au decis să respingă recursul ca nefondat și majoritatea a decis. O singură judecătoare a avut o opinie separată, propunând casarea sentinței atacate și trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeași instanță.

 

 

De la demararea procedurii s-au adunat alte aproximativ două milioane de euro în dreptul datoriilor "feroviarilor", care se adaugă celor 130.000 de euro ce rămăseseră de plătit din urmă.

 

 

 

 

**  sursa--

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid a scăpat de faliment !