Total Media News

Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă PDF Imprimare
Vineri, 06 Februarie 2015 23:38

                              

                                      

   SPORTUL  reflecta  starea  economiei, starea  tarii  !  este  bine in  economie si  sunt  Bani, este  bine si  in  sport !

   Intrebare :  este  bine in  sport ?...................................  deci  care  este  starea  tarii  ?

   SC FC Petrolul SA, societatea care administrează gruparea prahoveană din Liga I, a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă, aceasta fiind înregistrată în data de 4 februarie.

    Cererea va fi soluţionată la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Prahova, de unde va primi o hotărâre în termen de cinci zile de la data înaintării.

     Luna trecută, o altă cerere de intrare în insolvenţă a clubului, formulată de unul dintre creditori, SGU Ploieşti (societatea care administrează stadionul "Ilie Oană", căreia Petrolul îi datorează aproximativ 300.000 euro), a fost retrasă.

 

 

Petrolul se alătură grupului de echipe din Liga I aflate în insolvenţă, din care mai fac parte CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi şi Rapid.

 

 

***  Iata  ce spunea  Mitică Dragomir anunţă Apocalipsa în Liga 1: "Mulţi au intrat la puşcărie! Vor dispărea cluburi în draci!"

Mitică Dragomir a făcut o radiografie sumbră a Ligii 1 la final de 2014. El este de părere că multe cluburi particulare vor dispărea sau vor intra în faliment. 

"Anul 2014 a fost cel mai dur, ca să nu îi zic cel mai nenorocit an de cand s-a înfiinţat fotbalul. Pentru că foarte mulţi oameni au intrat la puşcărie, foarte mulţi oameni sunt cu dosare penale. De când am plecat eu, la Ligă nu s-a mai făcut nimic. Ba din contra, au dispărut comisiile jurisdicţionale. Liga n-a mai avut activitate şi parcă n-a mai existat. Să ne aşteptăm că poate mai fac astea vreo puşcărie, doua pe aici pe undeva pe aproape. Vor dispărea cluburi în draci, nu vor mai fi in viitor cluburi particulare, nu vor mai fi cluburi departamentale sau sprijinite de primării dacă intră peste ei ii agaţă!", a declarat Dragomir pentru Dolce Sport.

Fostul şef al LPF, care este cercetat şi el într-un dosar penal legat de drepturile TV, este de părere că toţi patronii din Liga 1 au renunţat din cauză că le este frică.

"Armata vrea să ia marca înapoi, să mai vandă clubul o dată... în ce ţară trăim? Dacă Becali nu băga bani, praful se alegea de club, aşa cum se va alege dacă Becali renunţă (...) Marius Stan s-a retras, Ştefan e la puşcărie, Paszkany s-a retras, cel de la Petrolul s-a retras. Cine mai este? U Cluj cu Walter care este un om care nu s-a implicat şi în rest mai este vreunul? Unul singur spuneţi-mi, toată lumea renunţă de frică", a adăugat el.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă