Total Media News

Putin lui Obama: Spuneti adevarul despre extraterestri sau daca nu, o vom face noi! PDF Imprimare
Marţi, 17 Februarie 2015 21:16

    Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum a fost trecut si indemnul adresat presedintelui SUA, Barack Obama, ca a venit timpul pentru ca omenirea sa afle adevarul despre existenta extraterestrilor. 

   In aceasta initiativa a Rusiei lui Vladimir Putin se precizeaza ca, daca SUA nu vor lua in considerare acest anunt, atunci Kremlinul isi va asuma unilateral aceasta sarcina si va face acest lucru fara niciun fel de sovaire.

    Deschiderea Forumului a fost oficiata de Dimitri Medvedev. Acesta a fost de asemenea protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, din data de 7 decembrie 2012, cand dupa filmarea unui interviu, el a continuat sa raspunda la unele intrebari sensibile legate de extraterestri, crezand ca microfonul sau a fost inchis. In realitate, acesta ramasese cuplat la retea, astfel incat intregul dialog cu reporterul a fost inregistrat. Medvedev a fost intrebat atunci daca „presedintelui ii este inmanat, odata cu valiza nucleara, si un dosar secret ce cuprinde informatii despre extraterestri".

 

 

 

Medvedev a raspuns fara sa ezite: „Odata cu valiza ce contine si codurile de lansare a focoaselor nucleare, presedintele primeste de asemenea si un dosar ultra-secret, care contine informatii despre fiintele extraterestre care ne-au vizitat planeta (...) Nu va voi spune cati extraterestri se afla in prezent printre noi, pe Pamant, deoarece acest lucru ar cauza panica. (...) Ce putem spune destul de sigur este ca, din semnalele care apar pana in prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fara ezitare, in curand.", s-a spus pe inregistrarea respectiva care se afla si pe Youtube.

 

 

 

 

**  sursa - http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/putin-lui-obama-spuneti-adevarul-despre-extraterestri-sau-daca-nu-o-vom-face-noi-145838

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Putin lui Obama: Spuneti adevarul despre extraterestri sau daca nu, o vom face noi!