Total Media News

Sport Forum, intalnirea nationala a sportului romanesc, si-a deschis lucrarile la Cheile Gradistei PDF Imprimare
Duminică, 01 Martie 2015 17:51

                             

   Initiativa apartinand Comitetului Olimpic si Sportiv Roman s-a bucurat de sprijinul celor mai importante organisme internationale, Comitetul International Olimpic si Asociatia Comitetelor Olimpice Europene, cat si de suportul autoritatilor din Romania, la lucrarile Sport Forum fiind prezenta Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului.Presedintele COSR, Alin Petrache, a precizat in discursul de deschidere „conceptul Sport Forum este mai mult decat o intalnire informala care sa schiteze un plan de actiune.  

   Ne-am propus impreuna cu invitatii nostri sa oferim instrumentele atat pentru analiza corecta a propriei situatii, cat si pentru cristalizarea unor strategii pe termen mediu si lung.”Gabriela Szabo a declarat: „Ma bucur pentru colaborarea extrem de eficienta din 2014 cu Comitetul Olimpic si Sportiv  Roman, cat si cu toate federatiile sportive. In acest an preolimpic, aceasta comunicare trebuie sa fie mai eficienta si mai intensa. Ministerul Tineretului si Sportului isi propune sa ofere parghii de dialog interinstitutional, scopul nostru comun fiind relansarea sportului in Romania.

 

”Unul dintre speakerii acestei prime zile a fost si presedintele Rugby Europe, membru al Comitetului  International Olimpic si fost presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu. Acesta a dezvoltat pe marginea celor 40 de recomandari ale Agendei Olimpice 2020, asimiland acest mod de lucru conceptului de „unitate in diversitate” atat de necesar in lumea sportiva, si bine pus in evidenta de intalnirea organizata de COSR.Sport Forum se va desfasura pe parcursul a trei zile, rastimp in care reprezentantii tuturor federatiilor sportive vor avea ocazia sa afle de la cei mai buni specialisti din diferite domenii, care sunt etapele si mijloacele de definire a propriilor strategii. Programul lucrarilor include prezentari despre leadership, management sportiv, performanta, comunicare, marketing, finantare si sponsorizare in nisa sportiva. Participantii la Forum vor avea ocazia sa puna impreuna bazele viitorului Acord National Sportiv.

 

 

 **  sursa  - COSR

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Sport Forum, intalnirea nationala a sportului romanesc, si-a deschis lucrarile la Cheile Gradistei