Total Media News

Conferinta de presa premergatoare meciului Astra Giurgiu- Rapid PDF Imprimare
Luni, 16 Martie 2015 10:28

 

                                                    

Astazi , la Pro Rapid , baza de pregatire a Giulestenilor , antrenorul Cristi Pustai ,  s  sustinut  conferinta de presa inaintea meciului cu Astra Giurgiu.

 

La conferinta au participat : Cristi Pustai , Nicolae Vasile si Daniel Niculae.

 

Cristi Pustai:

      " Din pacate jucam cu 2 echipe consecutiv , bune ale campionatului .O echipa cu un joc frumos, o sa fie un meci frumos la Giurgiu.Speram sa obtinem cat mai multe puncte.Nu avem jucatori suspendati .   E un dezavantaj ca Astra vine dupa o infrangere , dar doua meciuri intre ele nu seamana.Meciurile Rapidului sunt sper mai spectaculoase , mecurile noastre au alta incarcatura.Importante sunt toate meciurile , insa foarte importante sunt si meciurile directe , cu adversarele din subsolul clasamentului.Pana acum ne putem declara multumiti."


Nicolae Vasile :

      "O sa fie un meci contra unei echipe cu calitati extraordinare. Trebuie sa ne revenim si sa dam tot ce putem .Eu ma pregatesc foarte bine iar cand domn' profesor va conta pe mine voi da totul."


Daniel Niculae :

     "Ne asteapta o deplasare foarte grea . O echipa foarte buna , joaca foarte bine Astra , am urmarit jocul contra celor de la Iasi .Daca s-ar fi disputat la Giurgiu partida poate castigau cele 3 puncte, dar noi suntem Rapid , suntem intr-o perioada buna , si vrem sa ne intoarcem cu punct sau puncte.Ma bucura faptul ca sunte neinvinsi , cu atat mai mult ca am castigat la Medias .Imi doresc sa ne creem mai multe goluri sa avem putina liniste pe finalurile de meci.Trebuie sa pornim de la o siguranta defensiva , iar in ofensiva sa facvem diferenta.Se cunoaste lipsa de activitate ."



 Bilete  ptr  acest  meci :

700 de bilete în Tribuna a II-a la prețul de 10 lei, în sectorul rezervat oaspeților sunt puse la dispoziția suporterilor Rapidului la meciul din etapa intermediară cu Astra, de miercuri seară la Giurgiu. Tichetele pot fi cumpărate chiar de la intrarea în stadion unde există o casă specială de bilete dedicată giuleștenilor. O altă informație importantă se adresează celor care vor face deplasarea la Giurgiu cu mașinile personale. Organizatorii au pus la dispoziție o parcare păzită , lîngă stadion zona fiind cunoscută sub denumirea de “Steaua Dunării” . Forțele de ordine ( jandarmi și poliția locală) vă vor îndruma spre zona unde vă puteți lăsa în siguranță vehicolul.

 

 

    Duta  Gini  Andrei


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Conferinta de presa premergatoare meciului Astra Giurgiu- Rapid