Total Media News

Fotbal România - Insulele Feroe PDF Imprimare
Marţi, 17 Martie 2015 11:58

 

                                                    

    Duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești este programată partida România - Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2016.

    Este primul meci de pe teren propriu al echipei naționale în afara Arenei Naționale, după ce aceasta a fost inaugurată, în 2011! Biletele de intrare la jocul din preliminariile EURO 2016 sunt disponibile pe site-urile bilete.ro și bilete.frf.ro, la prețurile de mai jos:

  • Loje: 500 lei / 400 lei
  • VIP 1: 200 lei
  • VIP 2: 150 lei
  • Tribune: 30 - 45 lei
  • Peluza: 20 lei

O dată cu noul parteneriat al FRF cu bilete.ro, fanii echipei naționale nu vor mai plăti comision de procesare. În plus, ei au la dispoziție și varianta de e-tickets, având posibilitatea de a-și printa biletele acasă, fără a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor. 

 

 

Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxele de curierat astfel: pe București - 6 RON și în țară - 9 RON. Zona dedicată familiilor inaugurată în noiembrie, pe Arena Națională, la amicalul România - Danemarca, se va regăsi și pe stadionul ”Ilie Oană”, la partida cu Feroe. Suporterii ”tricolorilor” care doresc să vină la stadion însoțiți de copiii lor își pot achiziționa bilete într-o zonă special amenajată, beneficiind și de un discount. Pentru 2 bilete în Family Zone, FRF oferă o reducere de 5%, pentru 3 bilete - 10%, pentru 4 bilete - 15%, iar pentru 5 bilete - 20%. Condiția este ca în grup să fie cel puțin un copil cu vârsta de până la 14 ani.  De asemenea, cei prezenți pe stadionul ”Ilie Oană” vor avea parte de multe surprize din partea sponsorilor ”naționalei”. Intră pe www.bilete.ro și bilete.frf.ro pentru a achiziționa bilete la meciul România - Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2016!

 

 

 

FRF

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Fotbal România - Insulele Feroe