Total Media News

Otelul Galati : “Fără victorii, salvarea devine utopie!” PDF Imprimare
Marţi, 17 Martie 2015 16:08

 

                                    

    Rezultatul de egalitate realizat de Oţelul în deplasarea de la Botoşani nu l-a mulţumit peste măsură pe administratorul special al clubului, Vlad Răpişcă. Oficialul gălăţean a apreciat însă atitudinea arătată de elevii lui Florin Marin în partea a doua a partidei.

    "Nu mă entuziasmează acel egal. În patru etape am obţinut două puncte, în timp ce contracandidatele noastre se îndepărtează în clasament. Apreciez totuşi atitudinea arătată de echipă în ultimile 30 de minute. Cu astfel de atitudine pe tot parcursul meciurilor, altul ar fi fost punctajul nostru acum. Fără victorii în partidele cu Iaşi şi Rapid, salvarea de la retrogradare se transformă în utopie!", a declarat Răpişcă.

   La rândul său, antrenorul Florin Marin este convins că Oţelul poate obţine prima victorie din acest retur în meciul cu CSMS Iaşi.

 

 

 „Iașiul traversează o formă bună, nu e la îndemâna oricui să câștigi împotriva echipelor cu care au jucat, cu atât mai mult nici să nu primești gol. Au jucători buni, se organizează bine defensiv și pe contraatac sunt foarte periculoși. Sper ca noi să câștigăm, sunt foarte importante cele trei puncte puse în joc. Am încercat și în partidele anterioare să învingem, nu am ce să le reproșez băieților din punctul de vedere al atitudinii, au făcut un efort mare, dar din păcate au fost unele greșeli care ne-au împiedicat să obținem mai mult, mai ales în jocurile cu Brașov și Botoșani”, susţine antrenorul gălăţenilor.

 

 

 

C.d.P.- Otelul Galati

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Otelul Galati : “Fără victorii, salvarea devine utopie!”