Total Media News

Clubul Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Balaci !! PDF Imprimare
Joi, 19 Martie 2015 13:03

   Premiera  in  fotbalul  romanesc  : Clubul  Oţelul  Galaţi îl  va  acţiona  în  judecată  pe   arbitrul  Balaci, acuzat  că   a   viciat  rezultatul   partidei    Oţelul-CSMS Iaşi !

                   

            “ÎL ACŢIONĂM ÎN JUDECATĂ!”

   "Îl vom acţiona  în  judecată  pe  acest  arbitru  pentru  viciere de rezultat. Nu îţi poţi  bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi  îţi dăm  bani  şi tu ne furi ?

  Ceeace se întâmplă  acum cu delegările  este  foarte  grav, dacă nu avem  arbitri  capabili  trebuie  să  aducem  pe  alţii, de afară, pentru  că  unii din România  iau  bani de degeaba. Comisiile care ne judecă  sunt  cel  puţin  părtinitoare, din punctul meu de vedere. În tur ne-au pus pe  butuci cu cartonaşele  roşii, iar  acum, jucătorul  nostru, Altama  primeşte 6 etape   suspendare   pentru un fault din imprudenţă, iar  Acsinte, de la Botoşani, la care se vede  intenţia de fault încasează   doar 2  etape.

   Într-o societate   normală, dacă nu performezi, şeful  te  dă   afară  !

   E o mişcare  logică  şi   normală. Dar,Vassaras  nu are cum să  dea  afară  arbitri,dacă  domnia  sa   stă  liniştit  prin  Salonic. Într-adevăr, grecii  sunt  în  criză, au venit  comuniştii  şi  poate nu funcţionează  faxul.

   Este o ruşine   ceeace se întâmplă cu arbitrajul  în Romania.

 

 

          

  Este o problemă   acută  apărută  datorită  nepotismului  şi  nonvalorii.Unii dintre cei puşi să evalueze  arbitrii în momentul de faţă  este  clar  că  nu se pricep. Sunt curios ce a scris  observatorul în foaie şi  cât  va fi suspendat   acest  individ care ne-a furat din casă 2 puncte ?!

  Îi  dai  galben  lui   Tavares pentru  simulare, iar  jucătorul are rană  pe  picior, îi dai galben lui  Cernat  pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalty la Tudorie. Jucătorii  adverşi  erau  protejaţi ca nişte  bibelouri. Este clar intenţie de furt !

   Să nu uităm  că  suntem  în  insolvenţă  şi nu ai  dreptul  să  te  joci cu deciziile  când  este  vorba  de destinele a 100 de oameni care lucrează la  clubul  nostru. Acest  personaj  va fi acţionat  în  justiţie, voi  consulta  avocaţii  şi  înzilele  următoare  vom  reveni cu detalii ”- Vlad Răpişcă (administrator special Oţelul)

   “ SE  PARE CĂ SUNTEM   ACTORI  DE OSCAR ! ”

    “Acest aşa zis cavaler al tristului fluier poate fi a cuzat de viciere de rezultat. Omul care poartă numele unui mare fotbalist român a avut o manieră de a arbitra într-o singură direcţie vizibilă din înaltul nocturnei. Şmechereşte, a judecat absolut toate duelurile doar în favoarea adversarilor noştri. În compensaţie, Oţelul a primit câte o lovitură liberă doar prin preajma  propriului careu.

  În minutul 35 a fost penalty clar la Tudorie (fotografiile ataşate sunt cât se poate de elocvente) şi implicit eliminare, dar s-a fluierat simulare. În minutul 49, Tavares a primit galben pentru simulare, după un contact. Tot simulare a dictat la o fază petrecută la marginea careului, atunci când Florin Cernat, fotbalist cu multe meciuri în Liga Campionilor, a fost faultat clar în poziţie de a marca. Înseamnă că noi avem o echipă de actori de Oscar, sau arbitrul este întradevăr dubios!”

 

 

C.d.P.  - Lucian Ionescu (Director de Imagine Oţelul)

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Clubul Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Balaci !!