Total Media News

JOJO Dan , al 5-lea campion mondial al Romaniei la Box ? PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Martie 2015 21:43

                

           In cursul acestei seri , la Sheffield , Jojo Dan , va boxa contra englezului Kell Brook , campion mondial IBF la categoria semi-mijlocie.

   Lupta va avea loc dupa ora 22 , ora Romaniei .

    Palmaresul celor doi  :

     Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (33 de ani, 34 de victorii, 2 înfrângeri, 18 KO) , ambele infrangeri contra turcului Aydin , in conditii potrivnice in Turcia.

     Kell Brook (28 de ani, 33-0, 22 KO)

 

    Jojo Dan , are sansa de a fi al 5-lea campion mondial de box dat de tara noastra dupa Mihai Leu , Leonard Doroftei , Adrian Diaconu , si Lucian Bute.

 

La cantar , ambii pugilisti au fost relaxati , zambitori , trecand cea mai grea proba dinaintea partidei fara niciun fel de probleme.

Ca o curiozitate , Adversarul de astăzi al lui Jo Jo Dan a fost la un pas de moarte anul trecut în Tenerife (Spania). În septembrie 2014, la doar o lună după ce intrase în posesia centuri IBF la semimijlocie, Kell Brook s-a luat la harță cu un individ într-un local. Ca să ”rezolve” în favoarea sa problema, adversarul pugilistului a apelat la un cuțit, pe care n-a ezitat să-l folosească. Drept urmare, Brook a suferit o tăietură urâtă la coapsă, care a necesitat nu mai puțin de 38 de copci!


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale JOJO Dan , al 5-lea campion mondial al Romaniei la Box ?