Total Media News

Cristiano Bergodi , noul tehnician al Rapidului ! PDF Imprimare
Marţi, 14 Aprilie 2015 23:28

 

              


   La conferinta de presa de prezentare a lui Cristiano Bergodi , sunt prezenti toti oamenii ce vor alcatui stafful sau :

    "Am venit cu sufletul , aici am lucrat , e frumos ca m-am intors la Rapid. Reprezinta pentru mine cel mai mare regret Rapidul , in Octombrie 2007 , am plecat cu demisie cand aveam o echipa foarte buna , castigand Supercupa.Cand am primit oferta din partea domnului Moraru , pennru cele 8 etape am ales sa vin cu sufletul . M-am inteles foarte bine cu oamenii de la Rapid , sper sa facem o treaba buna."

Marian Ionita ,noul antrenor cu portarii :" Ma simt onorat ca domnul Bergodi a apelat la mine , sunt bucuros ca m-am intors acasa , bineinteles la Rapid.Speram sa facem o treaba buna."


Cristiano Bergodi:" Cred ca se poate face treaba buna , salvarea de la retrogadare se joaca pana in ultima etapa . Echipa a inceput bine , am vazut niste meciuri , dupa aceea , nu stiu ce s-a intamplat.

 


.. Vom avea o intalnire si cu baietii sa ne cunoastem.Trebuie sa aiba incredere in calitatile lor.  Contractul e valabil pana la sfarsitul lunii Mai.Am ramas cu un regret in 2007 , un mare regret.Galeria este fantastica , trebuie sa incercam sa o salvam de la retrogadare.Avem informatii , vorbim cu cine a stat pana acum la Rapid , apoi vom vedea la antrenament, in mare stiu caracteristicile jucatorilor de aici.Nu mi-e teama de faptul ca Rapid are un lot cosmopolit , si la Cluj am lucrat cu un lot alcatuit din multi straini. Nu stiu ce se va intampla  din vara , e prea devreme pentru a discuta ce se va intampla in viitorul indepartat.Nu stiu ce s-a intamplat in ultima vreme ,imi place ca echipa sa joace fotbal .


   Echipa    lui   Cristiano Bergodi : Mihai Ianovschi, Raffaele Longo, Luigi Ciarlanti (secunzi), Marian Ioniță (antrenor cu portarii) și Ion Colonel (preparator fizică)


UPDATE:Ora 15:00 , Cristiano Bergodi va fi prezentat oficial la Rapid !

 

In urma seriei recente negative , patronul Rapidului a trecut astazi la masuri radicale , in urma unei sedinte destul de lungi , ajungand la un acord cu Cristi Pustai asupra unei rezilieri amiabile a contractului. Aceasta decizie vine in urma seriei de 3 infrangeri consecutive inregistrare de Rapid dupa pauza echipei nationale , cu U Cluj (0-1) , ASA Targu Mures (1-2) , si Dinamo (0-1).  Acordul dintre patron , si tehnicianul echipei prevede faptul ca ii vor fi platite lui Cristi Pustai toate salariile pana in vara , la sfarsitul contractului.

Valerii Moraru a declarat ca dorea sa schimbe aceasta situatie , si astfel a considerat necesara aceasta schimbare a tehnicianului, acest soc produs.

Noul antrenor al echipei , va fi Cristiano Bergodi  .Italianul a mai condus echipa giulesteana intr-un mandat , aducand chiar ultimul trofeu al Rapidului , SuperCupa Romaniei din anul 2007. Cristiano Bergodi a mai condus in Romania pe FC National ,CFR Cluj,Poli Iasi si Steaua . In Italia cel mai sonor nume antrenat este Modena.

  • Interesant este faptul ca tehnicianul italian a mai fost angrenat intr-un sezon in lupta pentru evitarea retrogadarii , alaturi de Poli Iasi , si a reusit sa salveze formatia moldoveana , acesta putand fi un atuu pentru gestionarea finalului de sezon .

Cristiano Bergodi , este al 4-lea tehnician al echipei dupa Marian Rada , Ionel Ganea si Cristi Pustai . Italianul este asteptat maine in tara in jurul pranzului , urmand ca apoi sa-si intre in rol.

 

Primul meci la care va sta pe banca giulestenilor , va fi cel cu Concordia Chiajna de luni seara , un meci crucial in economia salvarii de la retrogadare.

 

Articol redactat de  Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Cristiano Bergodi , noul tehnician al Rapidului !