Total Media News

Bergodi :"Regret plecarea de la Rapid" . Cristiano Bergodi"Salvatore della patria" pentru Rapid ? PDF Imprimare
Joi, 16 Aprilie 2015 13:35



Cristiano Bergodi , fostul mare jucator al echipei Lazio Roma , a fost oficial prezentat ieri la Rapid. Odata cu venirea sa , s-a schimbat si stafful giulestenilor. Secunzii lui Bergodi vor fi 2 conationali , in timp ce noul preparator fizic este Ionel Colonel , iar antrenor cu portarii Marian Ionita.

Rapidul se afla intr-o stare critica , vine dupa trei infrangeri consecutive , iar probabilitatea ca echipa alb-visinie sa ramana in prima liga a devenit foarte mica.

Primul examen in acest sens este meciul de luni seara , contra Concordiei Chiajna , una din contracandidatele la salvarea de la retrogadare.

In favoarea tehnicianului italian , vorbesc rezultatele din primul sau mandat pe Giulesti,respectiv 9 meciuri fara infrangere in Liga 1, si jocul spectaculos pe care l-a etalat peste tot pe unde a antrenat . Totusi , el va trebui sa gestioneze foarte bine doua aspecte:

  • Prima problema , si mare dilema , ar fi daca Bergodi reuseste sa se impuna si sa conlucreze , cu "capii vestiarului" Pancu, Bornescu , Sapunaru sau Niculae , si in acelasi timp daca va face acest grup alcatuit in principal din jucatori straini . Daca va reusi sa rezolve aceasta problema , Rapid este cu un pas mai aproape de salvare.
  • O a doua problema , una tehnica, tine de jocul prestat . Giulestenii nu au impresionat prin jocul lor in acest retur , cu exceptia meciului cu Otelul  cand jocul a fost unul spectaculos . Bergodi vrea , si trebuie sa rezolve aceasta problema. Inca de la conferinta de presa a anuntat ca Rapidul va juca cu pase pe jos , renuntand la baloanele inalte , dand de inteles ca problema ocazilor si golurilor va fi rezolvata .Totodata , a precizat si ca se gandeste sa schimbe sistemul de joc. Giulestenii au folosit in principal 4-2-3-1 , dar si modulul clasic 4-4-2 .Cristiano Bergodi , a folosit preponderent pe unde a antrenat 4-3-3 , ramane de vazut daca jucatorii pe care ii are la dispozitie se pot mula pe acest sistem de joc , si daca va avea suficient timp pana la prima partida sa-l implementeze.

 

Programul Rapidului nu se poate spune ca este unul greu . Giulestenii s-au descurcat bine in acest retur cu contracandidatele la retrogare : 0-0 acasa cu Viitorul ( in 9 jucatori) , 2-0 cu Otelul acasa , 1-0 cu Gaz Metan in deplasare , singura infrangere venind in deplasare , 1-0 la U Cluj , fiind considerata nemeritata.

 

In continuare Giulestenii , vor juca tocmai cu echipele cu care se afla in lupta pentru salvare, iar un minim de 15-18 puncte le-ar asigura salvarea de la retrogadare.

Programul Rapidului in etapele ramase:

  • Concordia Chiajna (acasa)
  • FC Brasov ( deplasare)
  • FC Botosani (acasa)
  • CSMS Iasi (deplasare)
  • Ceahlaul ( deplasare)
  • CSU Craiova (acasa)
  • CFR Cluj ( deplasare)
  • Pandurii (acasa)

 

Ramane de vazut daca Cristiano Bergodi va reusi sa salveze Rapidul de la retrogadare , el echivaland acest rezultat cu obtinerea unui titlu de campion.

Articol redactat de  Duta Gini-Andrei

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Bergodi :"Regret plecarea de la Rapid" . Cristiano Bergodi"Salvatore della patria" pentru Rapid ?