Total Media News

Adunarea Generala ordinara a COSR, la Casa Olimpica PDF Imprimare
Joi, 23 Aprilie 2015 23:03

 

                

    La sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a avut loc astazi Adunarea Generala ordinara a COSR la care au participat 92 de membri.

    Principalele puncte de pe ordinea de zi au fost Raportul activitatii Comitetului Executiv al COSR pe 2014, Bilantul financiar –contabil pe 2014, Raportul Comisiei de Cenzori pe 2014, Strategia si obiectivele COSR in 2015, Planul de activitati al COSR pe anul in curs precum si Bugetul de venituri si cheltuieli din 2015.In discursul sau, Alin Petrache, presedintele COSR, a trecut in revista realizarile din 2014, dar si strategia si obiectivele pe 2015.

   “Vestea buna este ca impreuna cu Comitetul Executiv am propus si promovat proiecte sustenabile care au convins si care au facut posibila triplarea bugetului.

 

 

Astfel, continuarea sustinerii CNOPJ-urilor, infiintarea Centrelor Nationale pentru Tineret, lansarea Olimpiadei Gimnaziilor sunt vectori importanti in revitalizarea miscarii sportive din Romania, aspect constatat si de factorii decizionali”, a precizat Alin Petrache.

La final, presedintele COSR a lansat un apel: „A mai ramas putin timp pana la Rio, iar pronosticurile nu ne sunt favorabile. Va rog sa va stabiliti ca prioritate constituirea Echipei Olimpice. Stiu ca este greu, stiu ca sunt o multitudine de factori impotriva, dar trebuie sa luptam si sa credem pana la final in visul olimpic”.

 

 

C.d.P.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Adunarea Generala ordinara a COSR, la Casa Olimpica