Total Media News

Cristiano Bergodi : " Intalnim o echipa foarte redutabila , va fi un meci foarte greu" PDF Imprimare
Luni, 27 Aprilie 2015 10:15

 

                                        

 

    

 

    Conferinta  de  presa  a giuletenilor are  loc  la  baza  ProRapid.

    La  conferinta  participa antrenorul  principal  al Rapidului ,Cristiano Bergodi, alaturi de ibericul Aritz Garai , si atacantul olandez Rihairo Meulens.

Cristiano Bergodi :

     " Intalnim o echipa foarte, foarte buna . Are jucatori buni, o dinamica de joc foarte buna si ne va fi foarte greu cu ei . Am vazut ultimele lor meciuri , au un sistem de joc similar cu al nostru. Avem 2 victorii consecutive , si avem nevoie si de o a 3-a , insa i-am avertizat si pe baieti ca vom intalni o echipa redutabila. Situatia lui Pancone e buna , se antreneaza din nou , la fel ca Martin sau Vasile. Rui Miguel va fi valid doar pentru ultimele 2-3 meciuri ale sezonului in timp ce Borda va fi accidentat pana la finalul sezonului."

Intrebat cum se descurca cu atatia straini in echipa , Cristiano Bergodi a raspuns:" Suntem multe nationalitati , insa asta nu conteaza , vorbesc cu baietii in romana, italiana , insa cel mai important e ca toti vorbim limba fotbalului."


Aritz Garai:

   " E o situatie favorabila pentru noi , ne dorim foarte mult victoria , insa va fi un meci greu. Avem incredere ca putem juca bine si obtine cele trei puncte , foarte importante pentru clasamentul nostru."

Intrebat de Florin Andone , Garai a spus ca :" Florin m-a sfatuit inainte sa aleg sa semnez cu Rapid. E un baiat bun , care a crescut repede , urcand de la echipa secunda a Cordobei , iar in viitor poate fi un jucator foarte bun al nationalei voastre (n.r.  a Romaniei).

 


Rihairo Meulens :

   " Este inca o finala pentru noi , una la fel de importanta. Nu e important sa marchez sau sa ofer un assist, ci doar rezultatul final."


 


Partida giulestenilor , decisiva in lupta pentru lupta la retrogadare , va avea loc maine pe Stadionul Giulesti , la ora 19.15.



Articol redactat de Duta Gini-Andrei


    

 

 

       

 

 

 


 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Cristiano Bergodi : " Intalnim o echipa foarte redutabila , va fi un meci foarte greu"