Total Media News

Analiza meciului ce a tinut cu sufletul la gura un glob intreg | "Money"vs "Pacman" PDF Imprimare
Duminică, 03 Mai 2015 10:48



Floyd Mayweather sau Manny Pacquiao. Aceasta era intrebarea care a tinut in ziua de 3 mai , un glob intreg cu sufletul la gura.

Cei doi pugilisti aveau in lista invinsilor nume destul de similare precum :

  • Oscar de la Hoya
  • Ricky Hatton
  • Juan Manuel Marquez
  • Miguel Angel Cotto
  • Shane Mosley

Astfel , confruntarea ce trebuia sa aiba loc cu cativa ani in urma , si-a gasit loc pe data de 3 mai 2015. Pacquiao pe toata durata pregatirii , dar si la intrarea in ring , a schitat un zambet mare , fapt ce denota relaxarea si bucuria cu care s-a pregatit pentru meciul vietii sale. De cealalta parte, Mayweather a fost foarte concentrat , a renuntat la unele ritualuri din pregatire , concentrandu-se serios pentru aceasta partida , constientizand ca va infrunta cel mai greu adversar din cariera . Aceasta incrancenare s-a putut observa de altfel si la intrarea sa in ring , diametral opusa de a filipinezului , concentrarea fiind cuvantul de ordine pentru Money Mayweather.

Lupta dintre cei doi a fost destul de echilibrata , cu scenariu asteptat. Americanul a boxat cu tactica sa bine cunoscuta , defensiva , multe eschive , si multe contre . De cealalta parte , cat a fost lasat , si cat a avut curaj , Pacquiao a incercat sa fie ofesnvi , lansand cateva serii impresionante la corp. Totusi , spre finalul meciului a parut putin obosit , abandonand oarecum tactica ofensiva , iar acest lucru se poate sa-l fi costat.

La final , dupa un meci nu extraordinar de spectaculos , insa cu doi boxeri de mare calibru in ring , Floyd Mayweather a fost declarat castigator cu decizie unanima. Acest lucru l-a surprins si pe Pacquiao la sfarsitul partidei.

 

Statisticile il arata pe american cumva mai pragmatic , insa , cred ca toata lumea ce a platit sa vaa meciul sau s-a trezit la o ora matinala , si-ar fi dorit ca el sa accepte mai mult lupta . Acest meci se poate compara foarte bine cu cea dintre Mayweather si De la Hoya , cand foarte multi au ramas cu impresia ca de la Hoya trebuia declarat castigator. Floyd a fugit mult , a eschivat mult, si a contrat , de cealalta parte , Pacquiao fiind mult,mult mai incisiv . Astfel , raman la parerea ca daca Floyd nu se batea acasa , nu punea aproximativ majoritatea conditiilor la negocieri , nu avea 3 arbitrii judecatori americani , soarta meciului putea fi alta , la acest nivel contand orice detaliu.

Concluziile dupa aceasta partida :

 

  • Mayweather va termina probabil neinvins cariera.
  • Pacquiao va mai boxa , inca macar 2 ani , fapt ce poate fi comparat cu un triumf al boxului.
  • N-a ramas un glob intreg cu regretul ca Pacquiao si Mayweather nu s-au luptat.
  • Reteta financiara a intregii gale a fost una de exceptie.
  • Ar fi interesanta o revansa intre ei pe teren neutru de aceasta data , sau poate chiar la Manila.

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Analiza meciului ce a tinut cu sufletul la gura un glob intreg | "Money"vs "Pacman"