Total Media News

Rapid cere excluderea din arbitraj a lui Radu Petrescu ! PDF Imprimare
Luni, 18 Mai 2015 20:01

  

                      

                 

    Dupa  ce  Otelul  Galati  a  transmis  ca  da  in  judecata  arbitrul  Balaci   ( http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4469:clubul-oelu-lgalaiil-va-aciona-in-judecat-pe-arbitrul-balaci-&catid=69:fotbal&Itemid=121  )   , si  giuleștenii acuză  arbitrajele împotriva lor din acest retur și au decis să solicite  excluderea din arbitraj a lui Radu Petrescu.


  Conform DigiSport  ,Rapid a trimis Comisiei Centrale a Arbitrilor un memoriu după disputa din etapa a 30-a, de la Iași, terminată la egalitate, 0-0. Bucureștenii acuză că arbitrul nu le-a acordat în minutul 82 un penalty la un henț comis în careu de Ionuț Voicu.


“După meci, jucătorul Ionuț Voicu, cel care a efectuat hențul, a recunoscut în declarațiile sale că a jucat mingea cu mâna și că trebuia acordată lovitură de pedeapsă în favoarea echipei Rapid București.


Această gravă eroare a centralului Radu Petrescu poate avea ca rezultat retrogradarea clubului, motiv pentru care solicităm excluderea sa definitivă din arbitraj.”, se scrie în memorial înaintat de giuleșteni.

 

  Din  punctul  nostru  de  vedere  ,cei  care  GRESESC, ar  TREBUI  sa  plateasca  si  pecuniar  !!

 

 

 

 

***  sursa  - http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Rapid+a+facut+memoriu+si+cere+excluderea+din+arbitraj

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid cere excluderea din arbitraj a lui Radu Petrescu !