Total Media News

IRONIA SORTII | Poate Marius Sumudica sa aduca titlul Stelei ?! PDF Imprimare
Miercuri, 20 Mai 2015 17:43



 Campioana Romaniei , cu 2 etape inainte de final , nu este inca decisa , iar lupta este foarte deschisa pentru locul ce poate duce spre UEFA Champions League.

Steaua mai trebuie sa joace cu Botosani si CSMS Iasi , in timp ce ASA va intalni in ultimile 2 etape Astra Giurgiu si Otelul Galati .Avand in vedere forma recenta a ambelor echipe este evident faptul ca lupta la titlu se poate duce pana in ultima etapa insa , meciul dintre ASA si Astra poate avea o conotatie ceva mai speciala in contextul relatiei dintre Steaua si Marius Sumudica.

 

Relatia aceasta nu a fost nicidoata apropiata , din contra , a fost una extrem de tensionata. Marius Sumudica a reusit intotdeauna sa-si atraga antipatia din partea stelistilor , prin provocari , dar si prin faptul ca e una din legendele Giulestenilor , si una din cele mai aprigi persoane "anti-steliste". De cealalta parte , stelistii nu au pierdut niciodata ocazia de a il taxa pe Sumudica prin injurii , bannere , sau altfel de manifestari ce nu fac cinste jocului de fotbal , la fiecare meci pe care echipa lui Sumudica il juca contra Stelei.

 

 

Ironia maxima a acestui final de campionat- Sumudica "sa-i faca , campioni " pe stelisti. Meciul dintre ASA si ASTRA se poate dovedi decisiv in contextul in care echipa lui Sumi , a acumulat cu el la carma 10 din 12 puncte posibile .

Marius Sumudica , se arata usor amuzat de aceasta situatie , toti stelistii incercand acum sa "fraternizeze" cu el , pentru acest meci , ba chiar tehnicianul Astrei a primit si poezii cu ocazia acestei lupte , din partea fanilor stelisit. Antrenorul giurgiuvenilor a repetat in nenumarate randuri , faptul ca va incerca sa le dea o palma stelistilor, si sa-i faca campioni , in ciuda rivalitatii dintre Sumudica si suflarea stelista. Mai ramane de vazut si cat de motivati pot fi acesti jucatori aflati in situatii contractuale dificile.

 

Astfel , in acest final fierbinte de campionat , Marius Sumudica se poate sa aiba ultimul cuvant, si cel decisiv in lupta dintre  STEAUA-ASA !

 

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal IRONIA SORTII | Poate Marius Sumudica sa aduca titlul Stelei ?!