Total Media News

Finala Cupei Romaniei Timisoreana 2015 PDF Imprimare
Luni, 25 Mai 2015 11:27

 

                           

 

     Finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, Universitatea Cluj - FC Steaua București, este programată duminică, 31 mai 2015, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională din București.

     În deschiderea finalei, spectatorii pot urmări Meciul de Legendă în care vor fi pe teren mari jucători din istoria fotbalului românesc, precum Ilie Balaci, Tudorel Stoica, Bogdan Stelea sau Ionel Dănciulescu.

    Finala Cupei României 2014-2015 este promovată sub sloganul ”Finala Ta, Povestea Ta!” și constituie, dincolo de contextul sportiv, o adevărată sărbătoare.

    Fiecare suporter poate cumpăra maximum 4 bilete.

 

 

Prețurile sunt:

VIP 1: 250 RON
VIP 2: 150 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 central: 60 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 periferic: 50 RON
Peluze, inel 1: 15 RON

La fel ca la ultimele meciuri organizate de FRF, și la finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015, va exista Family Zone, un sector special amenajat pentru suporterii care doresc să vină la stadion însoțiți de copii.

Oferta în Family Zone este valabilă doar dacă în grupul fanilor care achiziționează un pachet de bilete se află și cel puțin un copil cu vârsta de până la 14 ani.

Toți copiii, indiferent de vârstă, pot intra pe Arena Națională la finala Cupei României doar dacă au bilet.

Pentru două bilete în Family Zone, Federația Română de Fotbal oferă o reducere de -5% pentru 2 bilete, -10% pentru 3 bilete, -15% pentru 4 bilete iar pentru 5 bilete - 20%.

Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor! Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.

Informatii Suplimentare:

- Vanzarea online este destinata exclusiv persoanelor fizice;
- Se vor putea achizitiona 4 bilete per solicitant, exceptand Family Zone ( zona in care se pot comanda 5 bilete/solicitant).
- Biletele achizitionate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara si nici nu vor putea fi instrainate unor terti pentru activitati de acest gen;
- Tentativele de achizitii multiple pot fi anulate de catre organizator/vanzator fara nicio notificare prealabila; in aceasta situatie taxele afererente comenzilor anulate nu se vor rambursa;

Pentru comenzile plasate cu Livrare prin Curier Rapid cu plata online sau transfer bancar - se vor adauga taxele de curierat astfel: pe Bucuresti - 6 ron si pe tara - 9 ron, iar pentru plata ramburs se mai adauga 3,72 ron ( cost drum retur).

 

C.d.P.- FRF

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Finala Cupei Romaniei Timisoreana 2015