Total Media News

Nicolae Vasile:"Suntem singuri impotriva tuturor."Despre titlul din Liga 1" Am vrut sa castige ASA" PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Mai 2015 10:26



Nicolae Vasile este unul dintre putinii jucatori , ce in urma retrogadarii raman alaturi de giulesteni pentru stagiunea urmatoare.  Niky , a caracterizat pentru Total Media News sezonul sau , ce a insemnat 2014/15 pentru Rapid , ne-a descris planurile sale de viitor , si a transmis un mesaj pentru fanii Rapidului.

 

Niky , retrogadarea este recenta inca , care este moralul tau si al echipei ?

Suntem foarte dezamagiti , am plecat la lupta cu un obiectiv clar , salvarea de la retrogadare,din pacate nu l-am putut indeplini si suntem dezamagiti.

 

 

Daca ai face o radiografie a sezonului 2014/15 din plan personal cum ai putea descrie sezonul?

Nu unul foarte bun pentru mine, am evoluat putin , am avut parte si de o accidentare , pe de alta parte , Rapidul nu a reusit sa se salveze de la retrogadare ,sunt dezamagit de acest sezon si sper ca urmatorul sa fie unul bun.

 

 

Din punctul tau de vedere care ar fi factorii ce au dus la aceasta retrogadare?

Este greu de spus ..cel mai important e acum sa realizam greselile facute in tur si in retur si sa nu le mai repetam.

 

Crezi ca un presedinte ceva mai vocal ar fi ajutat Rapidul ?

Da , ne-ar fi ajutat , insa noi am spus intotdeauna suntem singuri impotriva tuturor , noi ne jucam sansele doar pe teren , am tratat fiecare meci 100% cum s-a vazut si in acest retur .Suntem foarte multumiti de ceea ce am aratat pe teren insa rezultatul este unul dezamagitor.

 

Tu esti unul din jucatorii ce l-au avut pe Viorel Moldovan antrenor , crezi ca daca ramanea se puteau obtine mai multe puncte , mai ales in tur unde Rapidul nu a obtinut foarte multe puncte ?

Cu siguranta . Cand Nea Vio a fost antrenor noi am fost foarte multumiti de el , a facut lucruri extraordinare , atat pe plan sportiv cat si pe plan personal. Cand eram neplatiti de aproximativ 1 an ,dansul venea si ne dadea din buzunarul propriu prime , pentru a invinge , pentru a ajuta Rapidul Cu cateva transferuri facute de dansul pastram o echipa unite si cred ca din punct de vedere financiar clubul nu iesea in paguba.

 

In acest retur simbolurile Rapidului , Daniel Pancu , Daniel Niculae dar si Cristi Sapunaru , au jucat pentru Rapid. Descrie-mi experienta alaturi de ei si ce ai invatat de la ei.

Acesta a fost unul din putinele lucruri care ne-au bucurat pe noi rapidistii , in acest retur de campionat , 3 nume extrem de grele , care au dovedit inca o data ca sunt rapidisti . Au ajutat clubul in aceasta situatie , au dat tot ce au putut , iar pentru mine sa evoluez atat la antrenamente cat si la meciuri alaturi de ei este o mandrie foarte mare si sunt foarte onorat.

 

Liga 1 trece din nou prin momente controversate , mai speri la ramanea Rapidului in Liga 1 ?

Numai sper sincer , am retrogadat pe plan sportiv si ne pregatim de Liga 2.Totusi , usor usor cred ca Liga 2 se va transforma in Liga 1. Echipe de traditie retrogadeaza an de an .. Otelul , FC Brasov , Rapid.. Cu siguranta nu voi duce dorul Ligii 1.


Viitorul tau cum arata? Se leaga de Rapid , de strainatate ? In vara trecuta ai refuzat o oferta de la Dinamo. Cum arata viitorul tau din aceasta vara?

Viitorul meu se leaga de Rapid. Am contract cu Rapidul , voi face absolut tot ce pot sa-l onorez , daca vor aparea oferte le voi lua in considerare ,deocamndata joc pentru Rapid si voi da absolut tot pentru a contribui la promovarea in Liga 1.La strainatate nu pot sa ma gandesc inca , trebuie sa fi pregatit cand ajungi acolo trebuie sa ai meciuri in picioare, un sezon foarte bun sa prinzi incredere in tine si atunci se poate lua in considerare un pas spre strainatate.


Atat lupta la titlu incheiata cu victoria Stelei , cat si lupta pentru salvarea de la retrogadare au fost marcate de meciuri ..ciudate ,bizare si de echipe aflate intr-o serie inconstanta . Cum comentezi ?

Da ... singurul lucru pot sa spun este ca imi pare extrem de rau de faptul ca ASA nu a reusit sa castige campionatul.Acesta este singurul lucru care il pot spune.


 

 

In incheiere daca ai un mesaj pentru fanii Rapidului , care au venit peste tot cu voi in deplasari , v-au incurajat foarte tare in acest retur si cu siguranta abia asteapta sa va vada in vara .

Sunt suporteri extraordinari , cred ca stiu si ei asta .. Ce atmosfera au facut pe orice stadion in mers in Liga 1 , ei au fost la inaltime . Ce le pot spune este ca ne asteapta in Liga 2 un sezon foarte greu ,foarte dur , trebuie sa fim uniti impreuna cu jucatorii care vor veni .Cei care vor veni trebuie sa invete repede ce inseamna Rapidul , si sa promovam .

 

Multumesc pentru interviu , si iti urez multa bafta in Liga 2!

Multumesc frumos , o zi buna !

 

 

  Video  Interviul   :--  http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=412

 

Interviu realizat de Duta Gini-Andrei


 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Nicolae Vasile:"Suntem singuri impotriva tuturor."Despre titlul din Liga 1" Am vrut sa castige ASA"