Total Media News

Ovidiu Burca:" Obiectivul meu e sa redau maretia acestui club." PDF Imprimare
Vineri, 24 Iulie 2015 15:49

                            


 Ovidiu Burca :

    " Ii multumesc domnului Moraru pentru ca a avut incredere in mine. Este o onoare pentru mine sa conduc acest club al fotbalului romanesc . Am jucat la Rapid ,am inteles de ce aceasta echipa este speciala . Vreau sa conduc clubul in jurul minunatilor suporteri . Ii asigur de toata dedicarea mea.Este un moment special din acest punct de vedere . Voi sta de vorba cu suporterii , deciziile le voi lua impreuna cu domnul Moraru spre binele echipei.Obiectivul meu e sa redau maretia acestui club. Vreau sa readuc echipa in cupele europene.Vreau sa readuc clubul unde ii este locul.

Daniel Pancu va mai ramane inca un sezon la Rapid . Situatia lui Draghia nu e inca clara , eu vreau sa ramana , conteaza sa vrea si el. Zilele viitoare vom mai aduce cativa fotbalisti de valoare.


Suntem in negocieri inca cu Florin Marin.Am o relatie sentimentala cu Rapidul , e greu sa refuzi Rapidul. As prefera ca sezonul sa se dispute cu o singura serie.

 

Valerii Moraru :

    " Noul presedinte al echipei e Ovidiu Burca . A jucat fotbal la Rapid , cunoaste bine situatia , am avut multe ore de negocieri. ll asiguram ca il vom ajuta , si il vom asigura de tot ce e nevoie pentru obiectivul propus."Depinde de Sapunaru si Niculae venirea la Rapid. Ii urez multa bafta noului presedinte !"

 

 

 

Rapidul are o noua conducere administrativa si tehnica. Aceasta este stirea momentului in fotbalul romanesc . 

 

Ovidiu Burca va fi presedintele clubului giulestean ! Acesta au semnat dupa 2 zile de negocieri la Pro Rapid alaturi de Valerii Moraru , finantatorul clubului.

 

 ** Ovidiu Burcă  --  http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4727:ovidiu-burc&catid=54:sport&Itemid=73
** Florin Marin  --  http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4728:florin-marin&catid=54:sport&Itemid=73

 


 

Articol redactat de : Duta Gini-Andrei


 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ovidiu Burca:" Obiectivul meu e sa redau maretia acestui club."