Total Media News

Florin Marin :" Obiectivul nostru e promovarea in Liga 1." PDF Imprimare
Luni, 27 Iulie 2015 08:24

 

                    

 

 Dupa ce si-a prezentat noul presedinte , Ovidiu Burca , Rapidul sustine o conferinta de presa pentru a il prezenta pe Florin Marin .

Ovidiu Burca :" Domnul Florin Marin va fi noul antrenor principal . Mihai Ianovschi e un tanar cu entuziasm , cei doi au o filozofie comuna .Consider ca un echilibru este cheia succesului. Am avut o runda de discutii cu Virgil . Este dorit , indiferent de ceea ce a fost , vreau sa vina langa noi in proiectul nostru. I-am avansat termenii noii colaborari. Ne-ar avantaja sa cedam individual drepturile catre televiziuni.


 


 

Florin Marin :" Am acceptat sa fac parte din stafful tehnic al clubului Rapid. Am mai fost jucator aici , am fost si antrenor . Fac un apel la suporteri sa sustina echipa si sa treaca de orgolii. Dorim sa cream o echipa competitiva pentru a reusi sa ne indeplinim obiectivul. Cautam si jucatori consacrati , avem pe lista si straini si romani. Cred ca e bine ca vor fi 2 serii, pentru a evita deplasarile lungi. S-au intarit si restul echipelor . Sunt convins ca toate echipele doresc sa invinga Rapidul. Rapidul e o echipa speciala , si pentru mine o noua provocare.


Mihai Ianovschi:" Sunt cel mai fericit dintre cei trei . Clubul nostru intra intr-un fagas normal , avem staff , jucatori , tot ceea ce este necesar.Sunt convins ca vom avea o colaborare deosebita. Imi doresc ca tensiunile sa dispara , pentru a lucra intr-un climat bun.


 

 


 


 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Florin Marin :" Obiectivul nostru e promovarea in Liga 1."