Total Media News

Flavius Stoican :" Sper sa avem rezultate bune " PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 August 2015 09:11

     FC Voluntari a  sustinut   astazi conferinta de presa , dinaintea meciului cu Astra Giurgiu , in care si-a prezentat noul antrenor , Flavius Stoican.

 

          

                      

 

      Presedintele FC Voluntari :" In conditiile in care FC Voluntari nu a castigat inca nicio echipa. A trebuit sa producem un soc la echipa . Vina nu a fost numai a antrenorilor insa sunt primii care platesc , vinovati suntem inclusiv noi conducatorii.Noul staff va duce Voluntariul pe o pozitie onoranta."

   Flavius Stoican :"  Sper din tot sufletul sa reusesc sa avem rezultate bune , sa nu fie nevoie de alt soc. Ma bucur ca revin in fotbal.Ma bucur ca am gasit aici o baza sportiva cum putine echipe se bucura.Avem un lot in care se imbina experienta si tineretea. Situatie nu e una roza , insa meseria aceasta imi place. Va spun sincer ca mi-ar fi placut ca echipa sa joace la Voluntari . Echipa e dezavantajata de acest respect.  Vreau sa scot maxim din aceasta echipa. Trebuie sa fim atenti, Astra joaca in cupele europene , Astra pleaca clar favorita.Mi-era dor sa revin in fenomen , cu bune , cu rele , cu reusite , e o meserie care imi place , pun suflet , e o provocare , Am semnat pe doi ani de zile.

 

 

Orice nou  jucator este util echipei , vom discuta si vom vedea daca va mai fi cazul de noi transferuri ."

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

 

 

 

 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Flavius Stoican :" Sper sa avem rezultate bune "