Total Media News

Daniel Pancu , sarbatorit de fanii Rapidului ! PDF Imprimare
Duminică, 16 August 2015 17:13


                       

Daniel Pancu a fost surprins de suporterii rapidisti chiar in ziua in care acesta implineste 38 de ani. Aproximativ 200 de fani rapidisti au tinut sa-l sarbatoreasca pe simbolul lor chiar la ora 12 noaptea . Acestia au cantat alaturi de idolul lor si au aprins torte , amintind de zilele de sarbatoare in care isi incurajau favoritul , si de asemenea i-au oferit un tort cu ocazia zilei de nastere.


Pancu a fost marcat de gestul fanilor , fiind vizibil emotionat de primirea care i-a fost facuta si izbucnind in lacrimi. De asemenea,  idolul Giulestiului nu a pierdut ocazia de a isi reafirma inca o data dragostea pentru culorile alb-visinii , si pentru suporterii Rapidului.


          Daniel Gabriel Pancu (n. 17 august 1977) este un jucător român de fotbal legitimat la FC Voluntari, cunoscut pentru activitatea sa ca fotbalist la Rapid București.

         A început ca portar la echipa de juniori a Politehnicii Iași. Exasperându-l cu ieșirile sale, l-a forțat pe antrenorul lui de atunci să îl mute ca mijlocaș. A fost transferat la Rapid, transferul său fiind extrem de mediatizat. Daniel Pancu a câștigat titlul de campion cu Rapid în sezonul 1998-1999 sub comanda lui Mircea Lucescu. A fost poreclit „Pancone” de suporterii rapidiști.

 

 

             

 

    În 1999 a fost transferat de echipa italiană de Serie B AC Cesena. Nu a confirmat și a revenit sub podul Grant pentru a întări Rapidul lui Anghel Iordănescu, părăsind iarăși Giuleștiul în 2002, după un sezon de excepție în care a cucerit Cupa României după o finală cu Dinamo. Conducătorii clubului turc Beşiktaş Istanbul au fost cuceriți de talentul ieșeanului și au plătit Rapidului 2,5 mil $. Pancu a primit inițial tricoul cu nr. 9.

Pancu a impresionat în fotbalul turc  după un meci cu rivala Fenerbahce, în care a făcut o partidă mare în poarta vulturilor.

 

După acest meci Daniel Pancu a primit tricoul cu nr. 1, clubul turc realizând venituri impresionante din vânzarea produselor inscripționate cu numele fotbalistului român , care în urma acestei experiențe a fost poreclit "Pantera". Pancu a ajuns pentru a treia oară la Rapid în iarna anului 2006, cucerind iarăși Cupa României alături de echipa care a realizat cea mai mare performanță europeană din istoria clubului.

La sfârșitul sezonului, jucătorul numit de suporteri „Ronaldo din Giulești” a revenit în Turcia la gruparea Bursaspor. Daniel Pancu nu s-a regăsit însă, evoluțiile sale nefiind atât de consistente pe cât se așteptau fanii și conducătorii clubului Bursaspor. Pancu a dezamăgit și în ianuarie 2008 a pus capăt colaborării cu turcii, cele două părți reziliind contractul pe cale amiabilă.

Ulterior, jucătorul a semnat un contract pe șase luni cu Rapid București.

În vara anului 2008, Daniel Pancu și-a reziliat de comun acord contractul cu echipa Rapid București și a semnat cu echipa de prima ligă rusă, FC Terek Groznîi unde a evoluat timp de un sezon și jumătate. În ianuarie 2010, după ce contractul cu rușii a luat sfârșit, Pancu a semnat o înțelegere pentru șase luni cu echipa bulgară ȚSKA Sofia. La finalul contractului, a revenit în România, unde s-a alăturat echipei FC Vaslui.

După șase luni petrecute la Vaslui, a renunțat la contract pentru a reveni la Rapid București. În iunie 2015 a semnat un contract pe un an cu FC Voluntari.

Palmares

 

 ** PANCU   sarbatorit  in  Giulestihttp:

   //www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=460

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Daniel Pancu , sarbatorit de fanii Rapidului !