Total Media News

Astra invinge cu 3-2 si e aproape de o calificare istorica in grupele Europa League ! PDF Imprimare
Joi, 20 August 2015 21:01

     Astra lui Sumudica continua miracolele in Europa .


   Dupa ce a scos-o pe West Ham , astazi a produs o enorma surpriza invingand cu 3-2 ocupanta locului trei in ultima editie de "Eredivisie".

    Meciul a inceput cu Alkmaar la carma lui , astralii incasand repede doua goluri care nu mai dadeau nimanui sperante ca Astra se poate califica. Pana la pauza , Astra reuseste sa intoarca tabela , 3-2 fiind scorul la pauza si apoi la final.

 

   Victoria nu este singurul aspect pozitiv . Se stie ca formatiile romanesti depind mult de moral , si evolutiile depind in mare masura de acest aspect , insa iata ca in aceasta seara formatia lui Sumudica a reusit sa intoarca spectaculos scorul si sa demonteze acest cliseu , care de cele mai multe ori se respecta.

 

Astra - Alkmaar 3-2 (Boldrin 25, Alibec 40, Dandea 45+1 / Henriksen 11, Janssen 13)




Astra: 
Lung - Pedro Queirós, Gaman, Oros, Junior Morais - Lovin, Boldrin (Dandea 35) - Enache, Budescu, William de Amorim (Stan 84) - Alibec (Florea 67)
Rezerve: Gavrilaş - Geraldo Alves, Ricardo Alves, Ioniţă
Antrenor: Marius Şumudică

Alkmaar: Rochet - Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps - Luckassen, Henriksen, Ortiz (Haye 65) - Van Overeem, Janssen (Muhren 79), Hupperts (Lewis 46)
Rezerve: Coutinho, Wuytens, Tankovic, Dos Santos
Antrenor: John van den Brom

 

Returul partidei va fi joia viitoare de la ora 21.00 , un meci dificil si decisiv in acelasi timp pentru soarta Astrei  . Un joc bun de contra atac cu siguranta ii poate aduce o calificare istorica Astrei , pentru al doilea an la rand , tinand cont ca a trecut de alte reprezentante ale fotbalului puternic precum Invernss sau West Ham.

 

 

Articol realizat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Astra invinge cu 3-2 si e aproape de o calificare istorica in grupele Europa League !