Total Media News

Antrenează-te cu Smiley și Pavel Bartoș pentru meciul România-Grecia! PDF Imprimare
Luni, 24 August 2015 13:55

     Experiențe memorabile în Arena Fanilor

 

        
      A început procesul de vânzare a biletelor pentru partida România - Grecia, din 7 septembrie, pe Arena Națională, meci contând pentru preliminariile EURO 2016!

La meciul cu Grecia, pentru prima dată, Federația Română de Fotbal împreună cu sponsorii Echipei Naționale ți-au pregătit o surpriză: te invităm în Arena Fanilor, un loc special amenajat lângă stadion în care te antrenezi pentru marele meci alături de Smiley și Pavel Bartoș! Biletele sunt disponibile pe site-urile www.biletefrf.ro și bilete.ro.

Vino începând cu ora 17:00 în Arena Fanilor  !

 

 

A început procesul de vânzare online a biletelor la partida România - Grecia, din preliminariile EURO 2016, programată pe 7 septembrie, ora 21:45, la Arena Națională

Începând de azi, poți achiziționa bilete la jocul cu Grecia de pe site-ul www.biletefrf.ro și www.bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete. 
 
Prețurile biletelor sunt următoarele:
 
VIP : *800 / 600 RON
Tribuna Vest, inel 2 : *160 / 140 RON
Tribuna Vest, inel 3 : *80 / 60 RON
Tribuna Est, inel 1 : *160 / 100 RON
Tribuna Est, inel 2 : *160 / 100 RON
Tribuna Est, inel 3 : *80 / 60 RON
Peluze : 40 RON
* Prețul diferă în funcție de poziționare, centrală sau periferică
 

Concert și multe alte surprize: Smiley și Pavel Bartoș te așteaptă, de la 17:00, în Arena Fanilor!

La meciul România - Grecia, pentru prima dată, Federația Română de Fotbal împreună cu partenerii evenimentului ți-au pregătit o surpriză: pe 7 septembrie, înaintea fluierului de start, te invităm în Arena Fanilor, un loc special amenajat, lângă tribunele stadionului, în care vei avea parte de experiențe memorabile. 
Arena Fanilor va fi un spațiu dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Gazdele evenimentului, cei care vor avea grijă ca suporterii să fie antrenați pentru marele meci, vor fi Smiley și Pavel Bartoș.
Accesul în Arena Fanilor se va face începând cu ora 17:00 numai pe baza biletului de intrare la meciul România - Grecia.
Ți-am pregătit multe surprize! Vino cu familia, prietenii, rudele, vecinii să te distrezi înainte de meci, să cânți alături de Smiley la concertul său și să susții Naționala României!
 
 

Noi facilități pentru fanii naționalei

La fel ca la precedentele meciuri organizate de Federația Română de Fotbal, suporterii beneficiază de mai multe facilități:
- nu se plătește comision de procesare
- posibilitatea de a printa biletul acasă, fără a implica alte costuri de transport
- posibilitatea de a achiziționa bilete, beneficiind și de o reducere, în Family Zone, perimetru special amenajat în care accesul este permis doar alături de cel puțin un copil cu vârsta de până la 14 ani (toți copiii, indiferent de vârstă, au acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil!)
 
În plus, de acum, te poți autentifica pe site-ul www.biletefrf.ro și prin intermediul contului tău de Facebook, iar în momentul selectării locurilor preferate, ai varianta de a accesa o vedere panoramică 360 de grade din fiecare zonă a stadionului.
 
Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga taxe de curierat în valoare de: 6 RON în București și 9 RON în țară. Pentru livrările cu plata ramburs se adaugă și costul de retur în valoare de 3,72 RON. 
 
Comenzile cu livrare prin curier se opresc pe 3 septembrie, la ora 14:00, iar comenzile pentru tichetele ce pot fi printate acasă trebuie finalizate înainte de 6 septembrie, ora 18:00.

 

 

 

!**  FRF

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Antrenează-te cu Smiley și Pavel Bartoș pentru meciul România-Grecia!