Total Media News

Romania 1-1 Finlanda ! Meci chinuit pentru nationala noastra ! PDF Imprimare
Joi, 08 Octombrie 2015 18:01

>> Meci slab pentru tricolori care au egalat abia in minutele de prelungire prin Hoban , dupa ce Pohjanpalo , a deschis scorul dupa aproximativ o ora de joc.Nationala noastra se poate califica direct la EURO daca va invinge in deplasarea din Feroe de duminica seara.

In aceasta seara , pe National Arena , echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni in probabil meciul decisiv , ce poate asigura aproape in proportie de 100% calificarea , reprezentativa similara a Finlandei ,la ora 21.45

Ultimele 3 partide ce la randul lor se puteau dovedi decisive in cazul unui rezultat pozitiv , au amanat deznodamantul pentru acest meci , " tricolorii" nereusind sa marcheze vreun gol in aceste partide.

Arena va fi arhiplina , pretul unic al unui bilet fiind de 20 lei , un pret istoric , astfel , se asteapta depasirea recordului de asistenta de la meciul cu Olanda.

Astfel , in cazul unei victorii , reprezentativa noastra va reusi sa  o obtina o calificare la un Campionat European dupa o pauza de 8 ani , ultima participare fiind la EURO 2008 , turneul final din Austria si Elvetia.

FRF anunță fanii echipei naționale că, pentru a evita aglomerația la porțile stadionului, porțile Arenei Naționale se deschid cu o jumătate de oră mai devreme decât era anunțat inițial,ora 19:00, în loc de 19:30. Suporterii ”tricolorilor” sunt sfătuiți să vină din timp la stadion, pentru a nu putea fi siguri că vor accede în tribune înainte de startul meciului.

 

Echipe probabile 



România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, D. Grigore, Raţ - Hoban, Sânmărtean - Torje, Stancu, Chipciu - Keşeru

Antrenor: A. Iordănescu

Finlanda: Hradecky - Arkivuo, Moisander, Arajuuri, Uronen - Ring, Toivio, Hamalainen, Hetemaj - Pukki, Pohajanpalo

Antrenor: M. Kanerva

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Romania 1-1 Finlanda ! Meci chinuit pentru nationala noastra !