Total Media News

Gigi Multescu e optimist :" Speram ca ce am lucrat in pauza ne va ajuta si vom castiga jocul " PDF Imprimare
Joi, 15 Octombrie 2015 07:43

       FC Voluntari a sustinut astazi o conferinta de presa la care au fost prezenti noul antrenor al formatiei ilfovene , Gheorghe Multescu , jucatorul Dinu Todoran , si directorul de imagine , Lucian Ionescu.

       Sambata , ilfovenii vor juca un meci important in tentativa de a se salva de la retrogadare contra CSMS Iasi.

     

 

   Dinu Todoran :

       " Speram ca odata cu venirea lui 'nea Gigi sa fie de bun augur , a venit cu multe schimbari , speram sa se vada din primul meci , sa spargem gheata , si sa obtinem prima victorie din acest campionat.'Nea Gigi ne-a spus sa avem grija de viata noastra particulara , inclusiv ce sa mancam acasa , avem de invatat de la dansul , sunt lectii de viata . 

 

" E un meci de 6 puncte , orice meci reprezinta o finala. In joc sunt sase puncte , Iasiul e langa noi , scopul e sa bagam sub noi cat mai multe echipe. Pana luni am avut un semi cantonament pentru acumulari , apoi ciclu saptamanal pana la ora jocului. Am parcurs o perioada buna de pregatire , lucrurile stau mult mai bine , jucatorii au perceput corect ce am lucrat si ce le-am cerut.Nu puteam sa facem minuni , dar am incredere , bazandu-ma pe participarea jucatorilor .Ai nevoie de sansa , de reactii ale jucatorilor , de sacrificiu , sa-si depaseasca limitele . Lucram si psihologic , participarea la antrenament e ireprosabila. Am reusit sa-i aduc si pe jucatori intr-o stare propice." a declarat Gigi Multescu

" Eu cred ca e un sistem bun play-offul pentru noi , distanta fata de cele din fata noastra se micsoreaza , pe langa faptul ca eu cred in echipa.  La antrenament lucram bine , la meci in conditii de stres de meci , de arbitraj se schimba lucrurile.Si ei vor veni sa dea tot , peste 100% , e un meci important si pentru noi si pentru ei . Toate echipele vor juca la sacrificiu.  Ar reprezenta si Daniel Niculae o posibilitate buna , dar nu este o optiune in acest moment , nu se pune problema." a continuat tehnicianul ilfovenilor.




*


*  Duta  Gheorghe

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu e optimist :" Speram ca ce am lucrat in pauza ne va ajuta si vom castiga jocul "