Total Media News

LIQUI MOLY îşi prezintă noul calendar erotic – cu fotografii din Africa de Sud PDF Imprimare
Joi, 29 Octombrie 2015 15:43

         

                      lm__01


    Toamna începe perioada calendaristică. LIQUI MOLY, specialistul german de aditivi şi ulei pentru motor, lansează din nou şi pentru anul 2016 un calendar erotic.

   „Noul calendar combină farmecul autovehiculelor minunate cu cel al femeilor frumoase“, a declarat Managerul de marketing Peter Baumann. Fotografiile au fost făcute de data aceasta în Africa de Sud.

  Printre motive se numără nu doar aspectul estetic, ci şi faptul că Africa de Sud se numără de mulţi ani printre cele mai mari pieţe în dezvoltare ale companiei LIQUI MOLY.

  „Faptul că şedinţele foto s-au desfăşurat de data aceasta în Kapstadt şi Johannesburg, ilustrează şi importanţa în creştere a exportului nostru“, afirmă Baumann. După vechea oţelărie din acest an, şi în anul 2016 vor sta în prim plan autovehicule, însă autovehicule pe care nu le întâlneşti pe stradă în fiecare zi. Acest calendar nu este ceva deosebit doar datorită tematicii sale. Este un calendar deosebit de „lung“, care cuprinde 13 luni în loc de 12 şi începe deja din luna decembrie a acestui an.

 

 

 

             

   În plus, fiecare lună tratează două tematici, astfel încât un număr de 26 de ipostaze aşteaptă să-i încânte pe privitori. Societatea LIQUI MOLY GmbH cu sediul în Ulm, în sudul Germaniei, oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate cum sunt uleiuri pentru motoare, aditivi, produse de întreţinere a autovehiculelor şi produse de service. Sortimentul include peste 4000 articole.

 

              
       

LIQUI MOLY concepe şi testează produsele sale în laboratoare proprii, produce numai în Germania şi comercializează propriu toate produsele. Societatea LIQUI MOLY a fost constituită cu peste 50 ani în urmă şi se numără printre liderii branşei. Produsele sunt vândute în Germania şi în alte 110 ţări.

          

 

          

 

         

 

        

 

       

       

       

 

      

 

     

 

     

 

    

 

  

     

  

 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY îşi prezintă noul calendar erotic – cu fotografii din Africa de Sud