Total Media News

Exclusiv !! Dupa Moke , un alt rapidist e ofertat de FC Voluntari ! PDF Imprimare
Luni, 25 Ianuarie 2016 21:21



FC Voluntari ramane un club extrem de activ in acest mercato de iarna . Dupa venirile lui Dumitru Dragomir pe post de presedinte de onoare , si Ionel Ganea in pozitia de antrenor principal , ieri , Voluntariul  , in tentativa sa de a ramane in Liga 1 , a reusit sa achizitioneze si o piesa importanta din angrenajul Rapidului , mijlocasul la inchidere Willfried Moke .

FC Voluntari insa nu se opreste aici si  l-a ofertat si pe Nicolae Vasile , component al lotului national U-21 , si capitan al Rapidului ,  astfel ca dupa plecarea lui Moke,  situatia Rapidului ar putea devenit chiar si mai delicata daca s-ar desparti si de fundasul stanga in varsta de 20 de ani  , pe langa problemele financiare deja existente la clubul  giulestean.

In urma cu doua sezoane , actualul capitan rapidist , a refuzat o oferta din partea rivalilor din "Stefan cel Mare" ,  preferand sa evolueze pentru echipa sa de suflet.

Rapidul se afla in acest moment pe prima pozitie in seria sa la egalitate de puncte cu Dunarea Calarasi , ambele echipe totalizand 36 de puncte . Pe data de 3 Februarie , rapidistii isi vor continua pregatirea de iarna in cantonamentul programat in India.

 

 

 

* Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

 

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Exclusiv !! Dupa Moke , un alt rapidist e ofertat de FC Voluntari !