Total Media News

Ionel Ganea " Intalnim o echipa foarte buna si trebuie sa tratam cu seriozitate meciul ! " PDF Imprimare
Vineri, 19 Februarie 2016 11:49

                      

 

     Etapa a 25-a le va pune luni seara , pe stadionul Dinamo , fata in fata pe FC Voluntari in postura de gazda si Steaua Bucuresti.

     In prima etapa a acestui an calendaristic , ambele trupe au reusit victorii in deplasare. FC Voluntari a reusit sa invinga scor 2-1 la Timisoara , intr-un duel pentru evitarea retrogadarii , in timp ce Steaua a reusit o victorie lejera la Chiajna , scor 2-0 , invingand o Concordie ce incearca la randul sau prin transferurile de valoare facute ( Artem Milevsky , Christian Obodo sau Younes Hamza ) sa se salveze de la retrogadare. Astfel , ambele echipe vin cu un moral inaintea confruntarii directe.

 

" Intalnim o echipa foarte buna , de la venirea lui Reghecampf Steaua a jucat foarte bine , si trebuie sa tratam fiecare faza cu seriozitate . Avem un handicap de puncte , si orice punct castigat inseamna foarte mult in vederea playout-ului , sa nu fim foarte departe de restul adversarilor.

 

 

Orice jucator care este apt poate sa joace , inclusiv jucatorii Stelei . Alcenat e abia venit , nu e nici foarte bine pregatit si are si o usoare problema musculara.Spahija este incert , Sorin Radoi nu este la 100%. "a declarat tehnicianul gazdelor , Ionel Ganea.

" Steaua e favorita , am jucat o data cu ei , ii cunoastem , dupa meciul castigat la Timisoara avem motivatie destul de buna , vom da tot ce e mai bun din noi si speram la finalul meciului sa iesim invingatori . Si ei sunt oameni ca si noi chiar daca sunt mai bine cotati. " a declarat inaintea meciului "decarul" Hamed Kone.

 

 

 

 

Meciul dintre FC Voluntari si Steaua se va disputa luni seara la ora 20.30 .


 

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ionel Ganea " Intalnim o echipa foarte buna si trebuie sa tratam cu seriozitate meciul ! "