Total Media News

Dan Alexa :"Meciul cu Clinceni e foarte important pentru linistea noastra" PDF Imprimare
Vineri, 26 Februarie 2016 11:09

                

    Rapid va disputa duminica prima partida din anul 2016 , in Liga a 2-a . Echipa giulesteana se va deplasa la Clinceni pentru meciul cu FC Clinceni , ce va avea loc la ora 12.00 , acestia fiind printre principalii contra candidati ai Rapidului.

    "Intalnim o contracandidata la promovare , cheia jocului e la noi, e important sa aratam personalitate . Probabil n-o sa avem o forma fizica buna , nu va fi un meci spectaculos,  dar e important sa castigam pentru moral.

    Mai sunt multe etape , dar daca castigam primele 3 jocuri vom capata foarte multa incredere..E liniste , asteptam increzatori inceputul de campionat. Un investitor german va veni la meciul cu Calarasiul , dansul mi-a transmis jucatorilor acest lucru. Se fac eforturi mari sa se iasa din insolventa." a afirmat Dan Alexa.



" Suntem foarte montati ,va fi un meci cu o incarcatura foarte mare , ne bazam pe echipa noastra . Ne-am revenit dupa deplasarea din India , suntem bine , trebuie sa castigam 3 puncte duminica. In momentul de fata avem 2 salarii restante si niste prime .. Noi suntem increzatori . Banuiesc ca nu se faceau atatea eforturi daca nu erau sperante pentru acest termen." a afirmat Iulian Popa.

 

  Biletele pentru sectorul Rapidului costa 20 lei si se achizitioneaza de la stadionul din Clinceni.



**  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa :"Meciul cu Clinceni e foarte important pentru linistea noastra"