Total Media News

Ionel Ganea inainte de meciul cu Craiova: " Craiova e o echipa buna , trebuie sa fim atenti ! " PDF Imprimare
Vineri, 04 Martie 2016 16:02

 

    In urma incheierii mansei tur a semifinalelor Cupei Romaniei , in acest weekend incep meciurile ce vor conta pentru stabilirea clasamentului final din Liga 1 . Astfel , primele 6 echipe se lupta in play-off , iar restul de 8 se vor lupta in play-out .

CSU Craiova si FC Voluntari se vor lupta intr-un duel interesant din cadrul playout-ului . " Oltenii" se afla pe pozitia a 2-a in play-out dupa sezonul regulat cu 16 puncte , in timp ce Voluntariul se afla pe pozitia a 6-a cu 12 puncte . In acest an calendaristic forma celor doua trupe este total diferita , Craiova nereusind sa obtina prea multe puncte , in timp ce Voluntariul a reusit 3 victorii consecutive aratand o forma demna de "revelatia " acestui inceput de an.

Va fi foarte interesant si cum vor reusi cele doua echipe sa se adapteze pe terenul destul de greu al oltenilor.

                                                


     Ionel Ganea: " Craiova este o echipa buna , cu jucatori buni , unii aflati si in vederile selectionerului , asteptam un meci greu. Trebuie sa avem mare grija . Va fi greu si fara Achim , si fara Bornescu dar avem suficienti jucatori in lot care ii pot inlocui . In poarta va fi Balauru in care am mare incredere , un portar cu calitati foarte bune .Ma bazez pe toti jucatorii apti din lot, exact ca si inaintea meciului cu Steaua"

 

 

" Este un meci destul de greu , ne dorim mult victoria , inca o victorie . CSU are o echipa buna si  vom face tot ce depinde de noi si speram sa iasa un rezultat bun . " a afirmat inaintea partidei mijlocasul ilfovenilor,  Willfried Moke. Acelasi , Moke, intrebat daca este o diferenta mare intre primele doua ligi , a spus ca este de parere ca nu este o diferenta imensa , depinde de echipe , insa in prima liga sunt jucatori mult mai tehnici, mai valorosi."

 

Meciul dintre CSU Craiova si FC Voluntari se va disputa duminica , ora 14.00 pe stadionul " Extensiv" .

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ionel Ganea inainte de meciul cu Craiova: " Craiova e o echipa buna , trebuie sa fim atenti ! "