Total Media News

Dan Alexa:" Meciul de maine e un moment decisiv ! " PDF Imprimare
Vineri, 13 Mai 2016 08:52

     Sambata , Rapid isi joaca dreptul de a evolua sezonul viitor in Liga 1 impotriva Daciei Unirea Braila.

    Giulestenii vin dupa o infrangere clara la Calarasi , scor 0-3, in timp ce oaspetii au invins cu scorul de 2-1 Academica Clinceni , intrand puternic in lupta la promovare. La varf , Dunarea si Rapid se afla la egalitate de puncte in timp ce Braila e la 3 puncte in spatele celor doua.


   Tensiunea in sanul Rapidului e mare , pe langa presiunea victoriei , Radu Birlica a demisionat ieri din functia sa , nemultumit de modul in care conduce echipa Valerii Moraru , in plus , luni , ar putea aparea o posibia penalizare de 6 puncte pentru neplata datoriilor.

 

 

    Intalnim o echipa grea , un meci foarte greu , Braila e o contracandidata importanta la doar 3 puncte in spatele nostru. Au jucatori experimentati , multi jucatori care au jucat si anul trecut impreuna . Trec printr-un moment favorabil , vin sa profite la maxim pe Giulesti . Noi , venim dupa o prestatie lamentabila cu un joc prost.

    Jucam acasa , trebuie sa avem reactie , sa avem respect fata de noi , asta astept de la jucatorii mei . Am incredere ca putem juca bine . Dupa meci , ieri am avut o discutie cu baietii mei . Am incercat sa analizam tot , sa vad daca au anumite probleme , eu vad lucrurile astfel. Strict fotbalistic ne lipsesc mult Trandu , Kusnir... Jucatori care au dus greul si lipsa lor se vede .Poate fi o problema si ca 18 jucatori din 23 termina contractul la vara , inevitbabil se gandesc ca la vara nu vor juca la Liga 1. " a afirmat Dan Alexa la conferinta de presa dinaintea partidei. 

    " Problema vizavi de acele datorii au fost o neglijenta . Dar , speram ca se vor rezolva. Anul in liga a 2-a a contat mult financiar.  Avem toate argumentele sa reusim promovarea . Jocul de maine e foarte important , din punctul meu de vedere Braila e cea mai buna dupa Rapid , e o echipa motivata . Cel mai important e sa promovam acum , si lucrurile se vor schimba mult in bine " a afirmat Dinu Gheorghe.

 

 

 

            

 

*

  **  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa:" Meciul de maine e un moment decisiv ! "