Total Media News

Elgeka Ferfelis – Macro Distribuitor pentru uleiuri si lubrifianti Shell PDF Imprimare
Luni, 29 August 2016 17:19

 

                                           

      In anul 2000, distribuitorul numarul 1 pe piata din Grecia, „ELGEKA”, alege Romania sa fie prima tara care face parte din planul de extindere in regiunea Balcani, investind 7 milioane EURO.
     In anul 2002 Elgeka-Ferfelis preia distributia nationala a produselor Cream Line – brandul Finetti, iar in anul 2004 devine distribuitor unic al produselor Reckitt Benckiser (Calgon, Vanish, Cillit Bang, Veet).

     In anul 2008 Elgeka-Ferfelis a devenit Macro Distribuitor pentru uleiurile si lubrifiantii Shell, creand astfel o divizie dedicata distributiei acestor produse cu activitate pe ambele segmente de piata, atat cel de industrie cat si cel auto.

Elgeka-Ferfelis este astazi una din cele mai importante companii care activeaza pe piata din Romania, cu peste 20 de ani experienta, avand la baza o combinatie unica de expertiza, viziune si putere financiara.

 

 

Ca Macro Distribuitor Shell reusim prin intermediul depozitului central din Bucuresti, dar si al celor 11 depozite locale cu mare abilitate de stocare a uleiurilor, sa reactionam imediat si eficient pentru a satisface orice nevoie. Astfel, de la comanda la livrare echipa Shell se asigura de fiecare data de livrarea in cele mai bune conditii a comenzilor, in decurs de maxim 48 ore.
Pe langa recomandari in alegerea lubrifiantului potrivit, oferim o gama larga de servicii conexe precum monitorizarea si testarea starii uleiului, programe inovative de marketing si nu in ultimul rand programe de training pentru partenerii nostri.

Cu o experienta si o cunoastere aprofundata a pietei si a mediului in care activeaza, Elgeka-Ferfelis ofera furnizorilor, clientilor si distribuitorilor ei un sistem integrat de servicii de inalta calitate in urmatoarele domenii de activitate: 

 

       

Royal Dutch Shell este unul dintre cel mai mari grupuri energetice din lume, o companie anglo-olandeză cu o cifră de afaceri de 318 miliarde USD în anul 2006. Compania a fost înființată în anul 1907, prin fuziunea dintre Royal Dutch și Shell Transport.

Număr de angajați în anul 2008: 104.000 în 110 țări și teritorii din întreaga lume.

Cifra de afaceri în 2008: 458,3 miliarde USD.

Venit net în 2008: 26 miliarde dolari.



    **  Shell a fost prezent în România din 1992 când a investit masiv în dezvoltarea unei mari rețele de benzinării.

În paralel, s-a lansat în operațiuni de explorare și producție în bazinul Transilvaniei, însă a înregistrat un eșec.

A treia direcție în care și-a canalizat investițiile a fost piața de gaz petrolier lichefiat (GPL).

De pe piața benzinăriilor, Shell a decis să se retragă din cauza pierderilor pe care le înregistra an de an, iar vânzarea afacerii s-a fcut în două etape - 2003 și 2004 - către grupul ungar MOL.

Până în august 2007, a rămas pe piața de GPL, cu compania Shell Gas Romania, achiziționată de Petrom și renumită ulterior în Petrom LPG.

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Elgeka Ferfelis – Macro Distribuitor pentru uleiuri si lubrifianti Shell