Total Media News

Softurile pentru controlul emisiilor, actualizate la 5,3 milioane de maşini diesel, în Germania PDF Imprimare
Joi, 03 August 2017 09:38

 

  Organizaţiile ecologice consideră insuficiente măsurile şi cer interdicţii de circulaţie

     Lideri politici germani şi reprezentanţi ai companiilor auto au decis, miercuri seară, actualizarea sistemelor software pentru controlul emisiilor în cazul a 5,3 milioane de maşini cu motoare diesel vândute în Germania, Guvernul exprimând speranţa că se vor putea evita interdicţii de circulaţie.

 

     "Este vorba de o decizie-cheie în sensul reducerii rapide a emisiilor poluante", a declarat Alexander Dobrindt, ministrul german al Transporturilor, citat de cotidianul Die Welt.

Dintre cele 5,3 milioane de maşini diesel din Germania care necesită actualizarea sistemelor software pentru controlul emisiilor, 2,5 milioane aparţin grupului Volkswagen.

Ministrul Transporturilor a declarat că grupurile auto le vor oferi stimulente proprirtarilor de maşini diesel mai vechi de zece ani pentru a cumpăra modele mai noi.

 

 

 

**  sursa  ..-- http://www.mediafax.ro/externe/softurile-pentru-controlul-emisiilor-actualizate-la-5-3-milioane-de-masini-diesel-in-germania-organizatiile-ecologice-considera-insuficiente-masurile-si-cer-interdictii-de-circulatie-16679497

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Softurile pentru controlul emisiilor, actualizate la 5,3 milioane de maşini diesel, în Germania