Total Media News

Aditivul pentru ulei de transmisie de la LIQUI MOLY PDF Imprimare
Marţi, 23 Octombrie 2018 11:34

Când schimbătorul de viteze merge greu                                    https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/10/Getriebeoil-Additiv.jpg

    Aditivul pentru ulei de transmisie de la LIQUI MOLY are remediul pentru această problemă

    Problema apare în special la maşinile mai vechi: Schimbătorul de viteze începe să meargă greu. Cauza este cel mai adesea uzura în cutia de viteze. O reparaţie mecanică ar însemna o cheltuială serioasă. Dar există şi altă soluţie: Specialistul german în aditivi, LIQUI MOLY, oferă cu aditivul său pentru ulei de transmisie un aditiv care adesea înlătură problemele existente la comutări manuale ale vitezei.

Acest aditiv se introduce numai în uleiul de transmisie. Acolo reduce frecarea şi uşurează comutarea. Conţine lubrifiantul solid MoS2, care compensează neplaneităţile suprafeţelor metalice şi reduce uzura. În plus, în acest fel se reduce solicitarea termică din cutia de viteze. Căci nu conţine componente corozive cu efect chimic, care ar putea ataca metalele neferoase sensibile din cutia de viteze. De aceea, cu caracteristicile sale excepţionale de protecţie împotriva uzurii, se poate utiliza totuşi fără probleme în oldtimere şi inclusiv la vehicule noi cu cutii de viteze sincronizate.

 

 

 

Aditivul pentru ulei de transmisie nu este un lichid magic, care face defectele mecanice grosiere să dispară. Dar în multe cazuri poate rezolva problema, poate reduce simptomele sau poate încetini puternic progresul defecţiunii. Marele avantaj constă în utilizarea sa simplă şi economică. Acest lucru permite să se renunţe la o diagnoză laborioasă şi costisitoare şi să se utilizeze aditivul fără mare risc sau chiar preventiv. Una din două: fie problema este rezolvată şi cazul clasat, fie, dacă problema persistă, nu s-a pierdut nimic, pentru că consumul de timp şi de bani a fost minim. Dar şansa să se poată economisi timp şi bani pentru diagnoză şi pentru reparaţia mecanică este mare.

Iar de acest lucru nu profită doar proprietarul maşinii. Şi atelierul care oferă acest serviciu poate „înscrie puncte”. Pe de o parte, poate avea câştiguri de la clienţi care altminteri ar fi fost speriaţi de costurile mari ale reparaţiei. Iar pe de altă parte, atelierul îşi subliniază competenţa tehnică, oferind o alternativă cu preţ avantajos. Acest lucru măreşte loialitatea clienţilor şi îmbunătăţeşte reputaţia atelierului. 

 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Aditivul pentru ulei de transmisie de la LIQUI MOLY