Total Media News

FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor" - Pagina 2 PDF Imprimare
Joi, 23 Februarie 2012 20:26
Index articol
FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor"
Pagina 2
Toate paginile

 

Efectul primaverii se vede si se simte de acum in optici. Asa ca il poti avea si tu anticipat, descoperindu-ti acolo aliatul preferat in “Duelul culorilor”.

Poti opta pentru verdele marii (Sea Green) sau albastrul Pacificului (Pacific Blue). Iti doresti o aventura exotica? Carribean Aqua poate fi raspunsul. Sau, de ce nu, Turquoise. Sa nu uitam de Violet. Stiai ca ametistul este piatra pretioasa specifica lunii februarie? Iti sugeram culoarea norocoasa: Amethyst. Sau poate iubesti safirele. Atunci poarta-le si in priviri: True Sapphire. Daca tot vorbim de pietre pretioase, nu putem omite culorile ce le pot aduce in … ochii tai: Gemstone Green, Brilliant Blue sau Sterling Gray. Ce alegi?

Sa vezi si sa CREZI! Oricare ti-ar fi preferinta, gama FreshLook iti ofera si un colier vesel, asortat. Afla detalii in optica din orasul tau!

Pentru mai multe detalii despre culori, “duelul” lor si tot ce vrei sa afli despre lentilele de contact, viziteaza-ne pe www.facebook.com/Lentiledecontact.CibaVision.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor" - Pagina 2