Total Media News

LIQUI MOLY stabileşte un nou record în materie de cifră de afaceri PDF Imprimare
Marţi, 20 Noiembrie 2018 12:28
    
                                    https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/11/Ernst_Prost_Produktion_2.jpg

     LIQUI MOLY intră în ultimul trimestru al anului cu un record. În octombrie, compania înregistrează o cifră de afaceri de 53,8 milioane euro. Cu aceasta, recordul atins în urmă cu unsprezece luni este din nou istorie. „Conceptul nostru general şi gama largă de produse sunt stâlpii portanţi ai acestui succes“, a declarat Ernst Prost, managerul companiei germane specializate în uleiuri şi aditivi.

53,8 milioane de euro înseamnă cea mai puternică lună din istoria firmei şi cu 34 de procente mai mult decât în octombrie 2017. „Suntem bine plasaţi în orice privinţă şi acest lucru dă roade“, a subliniat Ernst Prost. Aceasta înseamnă inclusiv o distribuţie care deserveşte multe canale. Şi înseamnă de asemenea o foarte mare diversitate a produselor. „Nu trebuie să te poziţionezi unilateral, căci cererea de anumite produse poate dispărea brusc.“ De aceea la LIQUI MOLY am luat măsuri la timp, pentru a rămâne pe pista succesului inclusiv în timpuri foarte agitate din punct de vedere economic.

 

 

O parte din acest pachet de măsuri o reprezintă continuarea intensificării exportului. Este adevărat că compania creşte şi pe piaţa ei de acasă, dar acolo creşterea despre care vorbim este posibilă numai prin excludere. Alte regiuni şi ţări oferă un potenţial de departe mai mare. LIQUI MOLY îşi vine produsele chiar şi Mali şi Yemen. „Dincolo de război, acolo există ceea ce putem numi o viaţă normală“, a adăugat Ernst Prost.

Alte cifre de afaceri record în acest an ar fi binevenite, dar e greu să ne aşteptăm la ele. „Din experienţă, în noiembrie şi decembrie obţinem mai degrabă rezultate moderate“, spune managerul. Totuşi are încredere că, la fel ca anul trecut, la finalul anului contabilitatea va înregistra o cifră de afaceri de o jumătate de milion de euro.

 

                                                     Imagini pentru logo liqui moly                

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.

 

 

***_  LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY stabileşte un nou record în materie de cifră de afaceri