Total Media News

LIQUI MOLY rămâne în Formula 1 PDF Imprimare
Joi, 12 Martie 2020 20:00

              

                                 https://www.liqui-moly.de/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2020/03/F1_Liqui_Moly_Official-5.jpg

   LIQUI MOLY își prelungește angajamentul în Formula 1 și încheie cu această serie de curse un contract valabil până la sfârșitul anului 2022. La jumătate din toate cursele automobilistice vor putea fi văzute bannerele publicitare ale producătorului german de uleiuri și aditivi. „Nu am încheiat niciodată un contract de sponsorizare mai eficient decât acesta sub aspectul impactului media”, a spus Ernst Prost, directorul LIQUI MOLY.

    Timp de trei ani, până la sfârșitul sezonului 2022, LIQUI MOLY este acum „sponsor oficial” al Formulei 1. „Zona de acoperire unică a Formulei 1 ne permite creșterea notorietății mărcii LIQUI MOLY în toată lumea”, a spus Ernst Prost. Nu este vorba doar despre zona de acoperire. „Formula 1 constituie versiunea premium a sportului cu motor, iar LIQUI MOLY constituie opțiunea premium în domeniul uleiurilor și aditivilor. Publicitatea în Formula 1 constituie un semnal puternic atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru sectorul comercial. Acest lucru ne ajută să ieșim în evidență din zgomotul de fond mediatic tot mai puternic.”

 

 

 

În anul 2019, LIQUI MOLY debutează în Formula 1. Intrarea unui producător de mărime medie de uleiuri și aditivi în cea mai mare serie de curse automobilistice din lume, a atras la aceea vreme atenția sectorului industrial. În cadrul a unsprezece curse, logoul albastru-roșu a fost vizibil în mod distinct de-a lungul traseului cursei. „Un număr total de peste 1,9 miliarde de oameni din aproape 200 de țări au urmărit la televizor aceste curse”, a spus Ernst Prost. Ca să nu mai vorbim despre transmisiile online, de spectatorii de la fața locului și de reportajele de după competiție. La fața locului se mai adaugă o medie de 200.000 de spectatori pentru fiecare cursă. Iar în mediile de socializare, Formula 1 realizează impresii de ordinul miliardelor. Ernst Prost: „Nu există nicio altă zonă de acoperire globală de această amploare.”

„Faptul că parteneriatul nostru va fi extins după succesul din anul trecut, arată ce poate face Formula 1 în domeniul notorietății și loialității mărcii”, a spus Chase Carey, CEO și Chairman al Formulei 1. „Așteptăm cu nerăbdare să integrăm pe viitor LIQUI MOLY și mai profund în Formula 1.”

Formula 1 este cel mai mare eveniment de sponsorizare al mărcii de ulei, dar nu singurul relevant la nivel mondial. LIQUI MOLY este reprezentată, de asemenea, în MotoGP, dă numele cursei de anduranță LIQUI MOLY Bathurst 12H, a fost vizibilă la Campionatul European de handbal din luna ianuarie și, de asemenea, la numeroase evenimente sportive de iarnă. „Toate acestea nu constituie un scop în sine, ci mai degrabă elementele constructive ale conceptului nostru de marketing, care sprijină vânzările partenerilor noștri”, a explicat Ernst Prost.

Impactul global al acestor angajamente este esențial pentru LIQUI MOLY. Ponderea pieței sale interne Germania, în vânzările totale, este în continuă scădere. „Pe aceasta avem o poziție atât de puternică încât o creștere în continuare ar fi foarte greu de realizat”, a spus Ernst Prost. „De aceea, viitorul nostru este în afacerile internaționale. În acestea există încă un potențial imens pe care dorim să-l exploatăm. Formula 1 constituie un instrument important în acest scop.”

 

Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2019 a obţinut o cifră de afaceri de 569 milioane euro.

Alte informaţii veţi primi la:

LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto LIQUI MOLY rămâne în Formula 1