Total Media News

Rapid - FC Arges, sambata aceasta! PDF Imprimare
Joi, 19 Martie 2020 12:41

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, text

Datorita situatiei in care se afla Romania in plina pandemie de Coronavirus, giulestenii nu au stat degeaba si organizeaza un meci de FIFA20, cu bilete, bani ce se vor indrepta spre centrul de copii si juniori al clubului.

"

Campionatul s-a oprit, competiția e în pauză forțată.
La fel ca și voi, ne e greu fără fotbal, fără băieți, fără Rapid. Așa că am decis să continuăm competiția. Virtual, dar alături de voi și, mai ales, împreună cu voi.

De fapt, ne-am gândit că ar fi bine să vă implicați în competiție!
Lucrurile n-au mers exact cum ne-am așteptat în debutul returului, așa că poate ar fi o idee bună să preluam puterea noi, suporterii. Să facem echipa, să stabilim tactica si așezarea în teren. Să le explicăm noi baietilor ce si cum sa joace. Ce ziceti?

În fiecare week-end, începand cu duminica aceasta, vom avea meci.
Virtual, cu ajutorul baieților de la ESports Rapid București. Pentru ca baieții noștri să nu-și iasă din formă și să nu piardă ritmul de competiție, i-am "transferat" in corpore în echipa vișiniilor de la Rapid ESports.

Primul meci, contra celor de la FC Argeș.

 

Atenție însă: singurul lucru virtual este meciul. În rest, totul este cât se poate de real. Și de interactiv. Iar tu, suporterul rapidist, vei fi în mijlocul evenimentelor.

Vei stabili echipa și îi vei explica lui Dan Alexa cum să-i așeze în teren. Vom avea conferința de presă înainte de meci și interviuri după meci, la cald.

Și, pentru ca totul sa fie cât se poate de real, vom cumpăra bilete și vom umple stadionul. Iar încasările vor merge la Centrul de Performanță Rapid București.

Program încărcat... iată ce avem de facut:

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid - FC Arges, sambata aceasta!