Total Media News

Românul care a vândut un apartament cu 3,6 milioane de dolari PDF Imprimare
Vineri, 09 Martie 2012 08:50

"Tranzacția din ianuarie este cea mai mare pe care am avut-o pentru un singur apartament în ultimii 5 ani, iar prețul de aproximativ 13.000 de dolari pe mp este înregistrat de departamentul de pământuri din Dubai ca cel mai mare preț pe metru pătrat plătit din 2009 și până acum", spune Gheorghe Seran, agentul imobiliar român stabilit în Dubai, despre care capital.ro a mai scris în urmă cu doi ani.

                     

 

"Nu pot să vă spun cum e sa fii agent imobiliar în România pentru că eu am fost doar agent de poliție acolo, dar pot să vă spun că în Dubai este destul de ușor", spune Gheorghe Seran, patronul agenției imobiliare The Mark Realty, despre care ne spune că a înregistrat o creștere triplă în vânzări comparativ cu 2010.

Seran spune că piaţa imobiliară din Dubai îşi revine pe segmentul high-end, fără să fie vorba despre o bulă imobiliară. Un exemplu: "The Address Downtown este una din clădirile din Dubai unde preţurile au crescut în ultimul an cu aproximativ 20%".
"Pot să vă spun că avem de vanzare la ora actuala unul dintre cele mai deosebite apartamente cu 4 dormitoare din Dubai, situat în Burj Khalifa, la aproximativ 400 de metri înălțime și având o suprafață interna de aproximativ 380 de mp cu o terasa de 200 de metri pătraţi oferind o vedere panoramică de 180 de grade a Dubaiului, acesta fiind înregistrat ca cea mai înaltă terasă rezidenţială din lume, fiind totodată şi unul din cele doar 6 apartamente din Burj Khalifa care au terasă.

Prețul cerut de proprietarul chinez este de aproximativ 6,7 milioane de dolari care înseamnî în jur de 11.500 de dolari mp, când un apartament normal în aceași clădire se poate cumpăra începând cu 7.000 de dolari pe mp", explică românul care a ales să facă bani precum şeicii.

 

 

 

 

** sursa: www.capital.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Românul care a vândut un apartament cu 3,6 milioane de dolari